Dat waren Byke's krabbels. Meer de instructies die ik meekreeg om dit verhaal te schrijven. Laten we haar schrift eens ontcijferen:
- Hoewel Boyen afviel nadat hij dankzij twee operaties wat minder binnen had gekregen, is hij nu toch weer twee dagen achtereen wat bijgekomen. Mede dankzij de hapjes pap. Vandaag 20 ml die we volledig op het conto van zuster Jose moeten schrijven, zo heb ik begrepen. Byke heeft zelfs papgevenles gehad van Jose... :-) Opnieuw op weg naar de 5000-puntengrens. ;-)
- De relatieve afwezigheid van het CMV-virus is nu inderdaad reden om alle medicatie hiervoor stop te zetten. Hij zal wel twee keer per week worden gecontroleerd op de aanwezigheid van CMV, en zodra die weer de kop opsteekt, zal de medicatie worden hervat.
- De speurtocht naar dat andere 'beest' (een bacterie) draait nog steeds negatief uit, dus het is goed mogelijk dat die toch definitief is vertrokken. Omdat het toch een 'kwade pier' is (je ziet het; Byke's woorden) wordt er toch antibiotica tegen gegeven.
- Ook vandaag was Boyen niet ziek. Vrolijk spartelend ventje. (Byke geniet.)
- Hij heeft wat nieuwe speeltjes in zijn flow gekregen. Omdat alles steriel gemaakt moet worden, kun je niet zomaar vanalles naar binnen gooien. Dat steriel maken duurt wel even. Nu hangt er nog een extra stukje 'rammelhout' (hoe heten die dingen eigenlijk?) aan de spijlen van zijn bed.
- Byke heeft vandaag het jongetje gezien dat binnenkort ook in een flow komt te liggen.