Gastenboek tot week 36

26-8-2001___________________________________________________________________
Hallo Byke en Ron,

Wij zijn vrienden van Jesse & Peter en regelmatig horen wij van hen het een en ander betreffende de Boyen. Jullie moeten weten dat wij jullie situatie nogal aangrijpend vinden. Zelf hebben wij een dochtertje van 5 maanden, eveneens per Keizersnede ter wereld gekomen ivm stuit. Vanochtend heeft Mascha met Jesse gebeld, zij vertelde over jullie site. Wij zijn van mening dat het goed is dat je het e.e.a. van je afschrijft in de digitale openbaarheid. Wij wensen jullie veel sterkte toe en zullen zeer zeker via de site of via ' tante Jesse ' op de hoogte blijven.

Groetjes,

Mascha en Bart


Ron / Byke,

STAND TALL!! We lezen alles op de site en zullen jullie niet telefonisch lastig vallen.

Groet,
Joost & Anneke


Goedemiddag femilie,

Voor dat ik ga werken toch snel even lezen.Gelukkig er staat weer nieuws. Boyen is in goede handen dat geeft voor mij een stukje rust.Natuurlijk is het prettig om te horen dat hij van de beademing is maar als dat niet kan houdt het even op.Verstandelijk weet je dat ook maar ouderlijke gevoelens zeggen anders.[tante's ge- voel anders ook ]. Wij lezen geregeld de site en deze wordt meteen telefonisch door gebeld naar opa en oma. Zelfs collega's en vriendinnen zijn op de hoogte gebracht en zullen geregeld meelezen. Waar je mijn reactie ook neerzet maakt mij niets uit in het gastenboek of bij de e-mail ik wilde even laten weten dat ik er voor jullie zal zijn ten alle tijden en het kleine manneke van ons straal zal verwennen met aandacht en liefde.

Groetjes tante Jesse

{hele klus e-mailtje sturen voor een blondje, moet je niet onderschatten.}


Lieve Ron en Byke,

Supergoed zoals jullie het doen. Hou vol !!

We kijken dagelijks even op de site en op de dag dat jullie mannetje weer thuis komt gaat in de hele buurt de vlag uit !! Misschien vindt je dit een heel voorbarige gedachte en denk je 'eerst maar eens van de beademing af', nou goed, dan een klein vlaggetje voor ieder stapje vooruit. Jullie merken het misschien niet, maar de hele buurt leeft met jullie (en jullie ouders) mee, Nelleke en Nico, de familie Hartog, Marissa en Albert, wijzelf, we hopen allemaal dat het met Boyen snel de goede kant op gaat en dat jullie binnen afzienbare tijd weer met dat prachtige ventje samen zijn. Veel sterkte, veel groeten en een heel lief knuffeltje voor Boyen,

Herbert en Liesbeth van Dormalen

28-8-2001___________________________________________________________________
Hai Ron en Byke,

Ik ben een collega van Jesse en vannacht zit ik samen met haar in de nachtdienst. Ze heeft me net jullie verhaal verteld en de laatste 30 minuten zit ik jullie site te lezen. Wat een aangrijpend verhaal. Jesse was net helemaal van slag toen ze het laatste nieuws op de site las; Het slechte nieuws.Ik kan voor jullie weinig meer doen dan meehopen dat die geschikte donor er snel komt en dat Boyen hier doorheen komt. Ik blijf jullie verhaal zeker volgen. Ontzettend veel sterkte; vannacht zal ik proberen Jesse te steunen.

Groetjes Jonneke


Beste Byke en Ron,
Vanavond hoorde ik op mijn werk het verhaal van Boyen. Ik heb Byke zwangerschapsgym gegeven en vanavond was de eerste postnatale les. Dorien vertelde wat er zo ongeveer met Boyen aan de hand is en zij gaf mij het adres van deze site. Bij thuiskomt ben ik gelijk het hele verhaal gaan lezen. Wat een aangrijpend gebeuren zeg! De hele groep was ook onder de indruk. Ik zal de gebeurtenissen zeker blijven volgen en wens jullie heel veel sterkte. Sandra Niekel

Beste Ron en Byke.

Vandaag werd ik door Yael op de hoogte gebracht van jullie site, wat een goede manier om iedereen zo op de hoogte te houden.
Heel begrijpelijk dat je op een gegeven moment geen zin meer hebt om het verhaal nog een keer te vertellen.
Het hele verhaal heeft ons erg aangegrepen en op deze manier willen wij jullie laten weten dat we aan jullie denken en hopen met jullie dat er snel een verbetering gaat optreden bij Boyen.
Heel veel sterkte toegewenst.

Stefan, Dorien en knuffels voor Boyen van Jens.


Hallo Byke en Ron,

Wij hebben het nieuws pas gisteren gehoord en wij denken veel aan jullie leed met Boyen. De site is een goed idee, bespaart je dat je aan iedereen persoonlijk elk nieuwtje moet vertellen, en jullie hebben al de energie nodig om voor elkaar en voor Boyen te zorgen. Wij zullen zeker dagelijks de site bezoeken en lezen hoe het verder gaat met Boyen. Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.
Liz, Simon, Sarah en Isabelle Lutz
29-8-2001___________________________________________________________________
Hoi Byke,
Het zijn woorden recht uit mijn hart, woorden voor jullie en als jullie het fijn vinden deze reacties te delen, dan is een gastenboek een hele mooie plaats daarvoor. Gewoon doen!

Las, bij jouw reply naar mij mijn eigen e-mail net nog even terug en er ging iets door mij heen. Het zijn vanuit mijn kant warme woorden voor jullie maar toen ik het nalas kwam ik tot de ontdekking dat gevoelens in deze situatie heel moeilijk zijn om op de juiste wijze op papier te zetten. Alles wat je schrijft of zegt, het zijn met oprecht goede bedoelingen maar het haalt het lang niet bij wat je in je hart voelt, de machteloosheid is met geen pen te beschrijven. Ik ken jullie niet eens zo goed maar ik leef zo met jullie mee.

Nogmaals een hele dikke zoen, heel veel sterkte & wij houden contact!
Linda


Ha die Byke en Ron,

Dat was effe schrikken. Wij hebben geen mooie woorden.........alleen dat we aan jullie zullen denken en mee hopenop een spoedig herstel!!
Heel veel sterkte en dikke knuffels voor Boyen en jullie zelf natuurlijk.

Rob Thieme en Francien Tiebosch.


Lieve ouders,

Toen ik het mailtje kreeg was ik eerst stomverbaasd.
Daarna gingen mijn oogjes prikken. Ik vind dit zo onrechtvaardig. Zo hard en wreed. Maar het heeft geen zin hier lang stil te bij blijven staan.
Ik sta nu al een half uur naar dit stomme scherm te staren en weet geen woorden meer te vinden.
Boyen moet verder, en jullie moeten verder. Ontzettend veel sterkte en probeer moed te putten uit elkaar. Dit MOET lukken!

Rob & Francien


Lieve Ron en Bijke,

Wat lief dat jullie mij een mail hebben gestuurd en wat ben ik er van ondersteboven. Ik heb mijn werk opzij gelegd en ben het verhaal direct gaan lezen. Wat een aangrijpend en triest verhaal. Zo blij ben je met de geboorte van zo'n lekkere knul en nu dit.

Ik denk dat het inderdaad heel goed is wat jullie doen, het verdriet en alles wat jullie meemaken, om dat op te schrijven. Ik zal zeker elke dag even kijken hoe het met Boyen en met jullie gaat.

Ik hoop zo dat hij redelijk snel weer goed opknapt en dat hij weer lekker bij jullie thuis is.

Ik wens jullie heel veel sterkte toe.

En als je weer eens in de buurt van HBG bent Ron, kom dan even binnen!!!

Nogmaals heel veel sterkte en een dikke kus voor jullie beiden en een knuffeltje voor Boyen!!

Groetjes en hou vol!!!!!

Lenny


Byke en Ron,
Lenny liet me vanmorgen het bericht lezen dat jullie haar hadden gestuurd. Daarna natuurlijk ook de WEB-site bezocht en vol verbazing en ontzag gelezen hoe jullie met deze moeilijke situatie omgaan. En verder gedurende de dag veel aan jullie gedacht. Dat zal voorlopig wel zo blijven. Ik ben niet iemand van veel woorden maar weet dat ik jullie alle sterkte en geluk van de wereld toewens.

Ik blijf alles op de voet volgen. Ik zat onlangs nog te denken dat het hoog tijd werd voor een afspraak om weer eens bij te praten. Dat moeten we maar even uitstellen.

Het allerbeste [dat is natuurlijk een volledig herstel van Boyen]

René Colsen [en Marijke en Joost, die weten het nog niet maar zullen het ongetwijfeld hiermee eens zijn


Wat fijn om zo te kunnen lezen hoe het precies met Boyen gaat! Waarschijnlijk uit ik mij in allerlei clichés, maar ik hoop dat Boyen heel snel weer de oude (zelfs als je zo jong bent als hij) is en we nog veel van hem in "positie strijkplank" (Byke weet wat ik bedoel) mogen genieten!

Ik denk vaak aan Boyen en jullie. Liefs, Inez


Lieve Byke en Ron,

Ik moet blijven lezen, steeds weer opnieuw. Wat is jullie situatie toch aangrijpend. Ik heb al moeite om er los van te komen, laat staan jullie!!!!
Ik weet ook niet zo goed wat te schrijven. Wat zeg je tegen ouders in zo'n geval. Ik weet het niet....
Toen ik Boyens foto zag, sprongen de tranen in mijn ogen. Wat een prachtig, dapper kereltje is hij toch. Een bijzonder ventje, dat is ie.

Lieverds, ik leef intens met jullie mee en wens jullie heel veel kracht en sterkte toe

Wendy


Lieve Ron en Byke,

Tja, dat het heel erg schrikken was heb je al van meerdere mensen kunnen horen. Als ik denk aan het feit dat Boyen maar 5 dagen jonger is dan Jelt, nog zo klein en kwetsbaar (maar ook al zo geliefd, vertrouwd en leuk) dan lopen de tranen over mijn wangen.

Waarom mogen jullie NU niet gewoon genieten van jullie ventje, er is al meer dan genoeg gebeurd en gepiekerd.

Dit zullen jullie waarschijnlijk al heel wat keertjes gedacht hebben maar ook weten, het lost niets op. Boyen moet gewoon beter worden daar gaat het nu om.

Onwijs goed, zoals jullie alles communiceren en ondanks het slechte nieuws grappig kunnen blijven (je kunt echt goed schrijven Ron).

Ik (we) zal alles zeker blijven volgen en heel hard meeduimen. In mijn hart ben ik bij jullie.

Dikke kus voor alledrie, Jolien


Lieve Byke & Ron,

Iedere dag log ik in om te kijken of er nieuws is......... Ik ben erg onder de indruk van hoe jullie met deze situatie omgaan, maar dat wisten jullie al. Jullie site geeft mij concrete "handvaten" zodat ik als vriendin beter kan proberen in te schatten "hoe om te gaan met de ouders". Tevens lees je / kan je zien, wat de betrokkenheid van velen bij jullie en Boyen is. Een goeie zet dat de verpleging van het ziekenhuis ook de site bezoekt.

Veel liefs en sterkte voor Boyen en jullie,

Femke.


Beste Ron en Byke,

Cees stuurde jullie vanochtend al een mail die begon met poeh...wat een heftig verhaal! Ik ben jullie gehele verhaal ook gaan lezen en ik weet geen passende reactie merk ik! Ik hoop heel erg dat het Boyen beter gaat en Cees en ik zullen veel voor jullie duimen. Wij zijn de komende 2 weken niet in het land, dus denk niet dat we niet aan jullie denken, maar we zijn dus gewoon niet in staat om te mailen. Heel veel sterkte voor jullie en hopelijk zijn jullie in staat om elkaar te troosten en steunen!

Liefs,
Miriam


Beste Ron & Byke,

Nogmaals heel veel sterkte toegewenst. Probeer, voor zover het lukt, ook een beetje aan jullie eigen gezondheid te denken, het zal een enorm vermoeiende tijd zijn.
We lezen en leven erg met jullie mee op het NGN verenigingsbureau.

Hopelijk geeft het gesprek vanmiddag weer wat meer houvast.

Colette en Margot


beste ron en byke,
hier een briefje om te zeggen dat wij met jullie meeleven.
Jesse en peter houden ons op de hoogte en we hebben nu ook jullie site ondekt.we wensen jullie veel sterkte in de komende tijd.
ruud en mara Kleuskens.

Hallo Byke en Ron ,

Douwe liet mij vandaag jullie nieuwsbrief lezen. Ik was nogal onder de indruk alhoewel ik wist dat Boyen op de IC lag. Via mijn werk kom ik nogal eens op de kinder-ic (van het AZG) en weet wat je er tegen kunt komen. Het valt niet altijd mee al het leed wat je ziet, maar wij zien ook weer veel kinderen lachend de IC en het ziekenhuis verlaten.

Sterkte Geesje en Douwe.


Beste Ron en Byke,

Wat zit ik ineens te balen nu ik de berichtgeving op jullie website lees. Ik kan me voorstellen dat je je als ouders vreselijk onmachtig voelt. Op jullie vraag over jullie rol. Ik ben natuurlijk geen professor, maar ik denk wel dat Boyen jullie (ook al slaapt hij alleen maar) op dit moment hard nodig heeft. De ouders zijn de enigen waar hij een echte band mee heeft. Voor de fysieke genezing ben je volledig afhankelijk van de artsen, maar voor de warmte en de geborgenheid heeft hij zijn ouders nodig.

Ik wens jullie alle sterkte toe en hoop van harte dat het snel weer goed zal gaan met jullie knulletje!

Groetjes Henny


Lieve Ron,

Het is wel begrijpelijk dat je het op zo'n manier doet.Het is heel erg vervelend dat jullie dit allemaal mee moeten maken. Ik hoop in ieder geval dat de artsen hem heel snel kunnen helpen en genezen.Hoewel het erg moeilijk is maar toch moeten jullie de moed aanhouden en elkaar door deze moeilijke periode er overheen slepen.Ik leef met jullie mee.

Heel veel sterkte en beterschap voor Boyen.

Groetjes aan Byke,

Liefs,

Nadia


Beste Ron,
Wat een verschrikkelijke toestand, we zijn er erg van geschrokken! Wij wensen jullie in ieder geval heel erg veel sterkte toe de komende periode !
Groeten, Corrie en Dick

Beste lieve mensen,

Mijn hart zit vol
van
boyen
jullie verdriet
jullie kracht
hoop en ellende
het verhaal
jullie manier van hiermee omgaan
..

Mijn hart voelt ook leeg
van
machteloosheid
boosheid
verdriet

Digitaal sluit ik jullie in m'n armen om
mijn warmte
aan jullie te geven
Hopelijk bereikt het jullie
zoals ik het bedoel

Alle alle liefs en sterkte gewenst

Erna

30-8-2001___________________________________________________________________
beste Ron en Byke,

Als collega van "tante Jesse" een reactie op jullie openheid over de bezorgdheid en het verdriet dat jullie ondergaan, nu duidelijk is geworden hoe ziek Boyen is. Als moeder van 2 kleine kindertjes en als verpleegkundige schiet er veel door je hoofd als je de kop van de site ziet en vervolgens de data gaat aanklikken.. Jullie hebben verdriet om Boyen, maar Boyen mag blij zijn met zo'n ouders.
Ik ken jullie gezinnetje niet en toch voel ik me via dit medium verbonden met jullie. Ik hoop dat de geavanceerde medische technieken Boyen er weer bovenop kunnen helpen Via de site en via Jesse hou ik me op de hoogte en blijf met jullie meeleven.

Groet

Marlies


Ron, Byke, Boyen

We zijn hier nogal geschrokken van het bericht.
Veel sterkte en ondanks dat we weten dat we niet zo veel kunnen doen: mocht er toch iets zijn laat dat dan weten.

Wij zijn in ieder geval in gedachten bij jullie.

Patrick,
Hanneke,
Jochem,
Emma


Hi Byke,
Wat goed dat jullie foto's op de site hebben geplaatst! Elke dag bezoek ik de site even en zojuist de foto's gezien, mooi ventje.

Heel veel sterkte en volhouden! Ik bel je niet maar weet dat ik jullie absoluut volg en vaak aan jullie denk!

Dikke knuffel voor jullie 3-tjes!
Linda


Hallo Bijke en Ron,

Zoals ik heb vernomen op uw website (adres gekregen van jullie mam), ziet het er allemaal niet zo rooskleurig uit voor je jonge spruit.
Beste Ron en Bijke, ondanks alles mag je toch zeker nooit het vertrouwen verliezen in een goede afloop.
Je kleine Schat is in handen van de allerbeste medici, uitgerust met de beste apparatuur, van het noordelijk halfrond, misscien zelfs van de hele wereld.
Wij kunnen weinig doen voor de klein Boyen, maar wees ervan overtuigd dat wij diep in ons hart innig met Jullie en vooral met je klein spruit meeleven.

Veel sterkte en groetjes

Jo


Dat is vreselijk Ron, dat is een klap. Ik kan jullie alleen maar sterkte wensen, erg schamel maar je hebt het wel nodig. Zorg dat je er de tijd voor neemt, dan maar even geen nieuwsbrief e.d. Veel sterkte.

Douwe


Bijke, Ron,

Ook voor jullie veel sterkte de komende tijd, dat alles maar goed mag komen...

Jack


dag ma en pa van Boyen,

ik heb al het nieuws aandachtig gelezen via internet en kreeg ook een telefoontje van jullie ma Pauke. Eigenlijk weet ik niet wat zeggen , ik ben geen dokter, geen verpleger, ik kan niet helpen, ik kan alleen intens met jullie meevoelen en doe dit ook voor 100%.
Maar lieve ouders van Boyen, verlies de moed niet en blijf geloven in de wetenschap en steunen d'één op d'ander en wees overtuigd van de sympathie van al jullie vrienden en dat zijn er veel ! Een stevige, warme omhelzing voor jullie drietjes !
Rien.

--
Catharina VANDERSTEEN


Lieve Beike en Ron,

Ik hoorde van Yael dat Boyen zo ziek is, dus heb ik aan haar jullie internetadres gevraagd. Ik begrijp dat de situatie erg zorgelijk is. Ik wou jullie even laten weten dat ik erg met jullie mee leef en hoop dat het snel beter met gaat. In ieder geval heel veel sterkte!

Groeten,

Marloes van Schaik (zwangerschapsgym)


Geweldig die overdaad van foto's we moesten even wachten maar het resultaat mag er wezen. De kinderen zijn uit bed gehaald en hebben de foto's met veel enthosiasme bekeken. En pap en mam net even het aantal doorgebeld wat de site heeft bezocht maar liefst 258, in een woord geweldig.
Tevens even het gastenboek voor gelezen wat soms toch wel gepaard gaat met emoties.[maar goed dat we ze hebben].Onvoorspelbaar wie er allemaal reageren.
Bij deze vele lieve groetjes van ons allemaal.

[Ik had voor de tweede keer save mode in twee dagen doe me dat maar eens na.Het blonde kleurtje blijft me achtervolgen,ook jij gaat dat zeker merken ron.]
Jesse


Deze week hoorde ik van Dorien (zwangersschapsgym) over de ziekte van Boyen en het bestaan van deze site. Ik heb het net gelezen en de tranen schieten in mijn ogen........... wat een naar verhaal! Met een zoontje van bijna 12 weken oud, weet je als geen ander hoe belangrijk je kind voor je is.

Heel erg veel sterkte in de komende periode met Boyen; ik bewonder jullie kracht en openhartigheid rond alle ontwikkelingen van Boyen, en zeker ook jullie emoties hierom. De site zal ik beslist zeer regelmatig volgen.

Christa (en kleine Jasper)


Hallo Ron en Byke,

Jee, ik weet niet goed wat ik moet zeggen, de schrik sloeg me om het hart. Ik heb alles gelezen wat er te lezen valt op de diverse pagina's en ik heb een traantje moeten wegpinken.
Ik hoop dat alles goed gaat komen zodat jullie het gezinnetje kunnen vormen zoals je dat had voorgesteld. Hou moed en probeer de energie te behouden om jullie zelf en dat kleine knulletje er boven op te krijgen al zal dat op sommige momenten best moeilijk zijn.

Sterkte,

Alexander en Dianne

31-8-2001___________________________________________________________________
Hallo Byke en Ron,

Joost Jansen wees me op jullie site en de ziekte van Boyen. Ik ken jullie natuurlijk helemaal niet (ik ben overigens een vriendin van Anneke) maar wil jullie toch een hart onder de riem steken. Ik begrijp dat het heel hard nodig is. Dit is één van de moeilijkste dingen die je als ouders mee kunt maken. Sta samen sterk, steun elkaar dan steun je Boyen ook. En voor zover mogelijk: knuffel en streel Boyen maar heel veel, hij heeft denk ik ook die lichamelijke warmte/liefde nodig om beter te worden.
Sterkte

Ineke Hartman


Byke, Ron en Boyen,

Alledrie heel veel sterkte...

Kim


Best Byke en Ron,

Boyen is bijna tegelijk geboren met Jens en lag tevens samen met hem kort in het Amstelveens Ziekenhuis. Jens is de zoon van mijn beste vriendin en zodoende hoorde ik over Boyen. Wat ongelooflijk frustrerend en onwerkelijke situatie waarin jullie verkeren. Zo jullie site lezend kunnen jullie er gelukkig samen goed over praten en elkaars wijze van omgaan met de situatie respecteren. Dat is goed, niet alleen voor jullie maar ook voor Boyen. Ontzettend veel sterkte ggewenst van de vriendin van Dorien van Rijn.

Groet Natasja van Schaik


Lieve Byke en Ron,

na een week zoeken de website gevonden, het is wel even wennen om op deze manier met elkaar te spreken, maar toch ook wel weer goed om zo op de hoogte te blijven van de situatie van Boyen en van hoe het met jullie gaat.
Het is wel een hele toestand, we voelen ons er ook erg naar en verdrietig bij. Het is ook allemaal erg dubbel, wij maken ons al zorgen bij elk kuchje van Romy, terwijl jullie omringt door allemaal -ogen in het AMC vechten voor Boyens beterschap. We gaan nu twee weken weg, hopelijk lukt het ergens in een internet cafee op de hoogte te blijven . Complimenten in ieder geval aan Ron voor de opzet van deze site. We wensen jullie en de familie heel veel sterkte. We denken aan jullie en kusjes voor Boyen .
ps Byke, er loopt wel een fietspad naar het AMC!
Marianne en Eric


Beste Byke en Ron,

Met veel belangstelling en medeleven lees ik bijna dagelijks jullie website. Ondanks dat ik als collega, dagelijks naast Byke zit, is het lezen van jullie verhaal een 'makkelijkere' manier, ook omdat ik op die manier Byke niet hoef te belasten. Ze mag uiteraard praten als ze daar behoefte aan heeft, maar dat laat ik haar dan meestal zelf aangeven. Ik ben erg onder de indruk van jullie kracht en doorzettingsvermogen, want niet alleen Boyen, maar ook jullie zijn een zware strijd aan het leveren. En ondanks jullie verdriet, zorgen en gevoel van onmacht, is er gelukkig ook ruimte voor ontspanning en lachen. Ik ben ervan overtuigd dat dat ook weer ten goede komt van Boyen, want als het jullie goed gaat kun je hem ook weer beter steunen. Ik had vandaag een gesprek met Byke wat ging over het contact wat jullie met de kleine Boyen hebben. Ik heb zelf als tien weken oude baby een zware operatie moeten ondergaan, en de verhalen van mijn ouders over die periode laten toch heel duidelijk blijken dat ik wel degelijk reageerde op hun aanwezigheid, veelal door hun stemmen. Ik begrijp dat jullie mannetje momenteel enigszins slapende wordt gehouden en waarschijnlijk dat je daardoor niet veel reacties van hem krijgt. Toch ben ik ervan overtuigd dat hij wel degelijk weet dat jullie er voor hem zijn, maar dat hij nu niet bij machte is om dat te laten merken. Laat je dat vooral niet weerhouden om bij hem te zijn, zeker als je daar zelf de behoefte toe voelt. Door middel van jullie website en het gastenboek weten jullie dat er door heel veel mensen met jullie wordt meegeleefd. Ik hoop dat dat inderdaad een beetje steun kan geven. Ook Richard en ik hebben het er regelmatig over en wij wensen jullie heel veel sterkte.

Yvonne & Richard Lauppe
1-9-2001___________________________________________________________________
Hallo de booooo,
Daar zijn we weer .Dit keer had ik het nieuws eerder via oma dan via de site.Zeker na tien keer inloggen viel dat even tegen. Maar goed ik heb het nieuws weer ontvangen voor dat ik ga slapen.Goed idee van jouw Ron om Boyens omgeving te omschrijven , geeft een beetje een beeld hoe hij er bij ligt.
Bij the way die Joost mag ik wel hoe meer ik kan zien van ons manneke des te beter.{leuk initiatief}.
Ik kan alleen maar zeggen ga zo door.
Welterusten {ook namens Peter tot horens}

Groetjes Jesse
2-9-2001___________________________________________________________________
beste ron en byke,

vandaag heb ik in alle rust jullie site over Boyen doorgenomen. Joost doet dat dagelijks.
We leven met jullie mee. We denken veel aan jullie.
Houd moed. Goed dat jullie er ook even tussenuit zijn geweest.
heel veel sterkte en liefs
joost en anneke


Lieve Ron en Byke,
We leven ontzettend met jullie mee en volgen de ontwikkelingen van dag tot dag.
Woorden schieten te kort als je denkt aan zo'n klein hummeltje in het ziekenhuis.
Wij hopen dat er snel verbetering komt in zijn situatie.
Veel sterkte en hoop voor jullie drieën en als we iets voor jullie kunnen betekenen dan laat ons dat weten.

Bas, Jacqueline, en the Kids.


Lieve Bijke en Ron,

Sinds je eerste mailtje volgen we hoe het gaat met Boyen.We leven op die manier erg met jullie mee.Lia is er op een of andere manier zo bij betrokken dat ze het binnenhalen van de berichten aan mij overlaat.Dan kan ik haar eerst vertellen welke kant het opgaat.Heel veel sterkte!

Frans en Lia.


Sonntagabend, 2.September

Liebe Byke und lieber Ron,

Willem hat mich gestern ganz traurig angerufen und erzählt, dass Boyen krank ist.
Zwischen meiner Mutter und mir gibt es den Brauch, dass wir, wenn wir zu Hause oder im Urlaub in eine Kirche kommen, für unsere Familie oder für jemanden, der es gerade besonders schwer hat, eine Kerze anzünden. Ich bin heute in eine sehr schöne Osnabrücker Kirche gegangen und habe für Boyen und Euch eine Kerze angezündet.
Die Homepage für Boyen ist eine schöne Idee und vielleicht auch eine gut Gelegenheit, sich ein bisschen Angst und Sorge von der Seele zu schreiben.
Ich wünsche Euch ganz viel Kraft und denk an Euch

Und natürlich lese ich das Tagebuch, um hoffentlich bald gute Nachrichten zu finden.

Alles Liebe

Gunda
3-9-2001___________________________________________________________________
Lieve Byke, beste Ron,

Hoorde vorige week van Yvette over Boyen en zijn toestand, wat moeten het moeilijke tijden zijn voor hem en voor jullie. Hopelijk helpt het een beetje als je weet dat er veel mensen aan jullie denken en jullie veel goeds toewensen voor de toekomst en hopen op een goede afloop.

Sterkte, ook namens mijn vrouw Karin

Hein van Beuningen


Ron en Byke,

Na vanmorgen weer begonnen te zijn hoorde ik van de ziekte van jullie zoon.
Kort geleden sprak ik met een trotse vader over zijn Boyen. Dan moet dit behoorlijk hard aankomen.
Veel bewondering heb ik voor de manier waarop jullie dit via een website kenbaar maken. Dat zal zeker niet makkelijk zijn.

Toch besef ik wel degelijk dat dit een manier is om verdriet te verwerken en kracht te putten uit de reakties.
Hopende dat ook dit bericht daarbij helpt wens ik jullie heel veel sterkte.

Frank L.


Lieve Byke en beste Ron,

Gisteren hoorde ik van de grote zorgen die jullie hebben over de gezondheidstoestand van jullie pasgeboren zoon Boyen.
Ik ken dat gevoel van hoop tussen leven en dood.
Jaren geleden hebben wij (Jenny en ik) hetzelfde meegemaakt, eerst met Michel, jaren later met Hella.
Houd hoop en vertrouw de medische wetenschap.
Veel liefs en groeten,
Paul Vermeulen - Zeist.


beste ron en byke, even vanuit venlo een hart onder de riem steken, sorry van de late reactie via dit buitengewone medium, maar niet iedereen kan met de computer even gemakkelijk overweg......wij begrijpen van tante jesse ( ja die uit tegelen ) dat het redelijk goed gaat met boyen, gelukkig, wat een spanning zeg, hopelijk komt het allemaal goed, we duimen voor onze boyen. Heel erg veel sterkte, we leven net als iedereen verschrikkelijk hard met jullie mee, tot gauw,
ron en ans.

Lieve Bye en Ron,

Vandaag heb ik weer een blik geworpen op jullie site om te weten hoe het met Boyen ging. Ik zag de nieuwe foto's van hem , vond ze heel mooi..., vind erg jammer en oneerlijk dat hij nu in ziekenhuis moet liggen...

Ik heb ook het laatste nieuws gelezen en blijf ik hopen en bidden dat hij snel beter wordt.Hoewel heb ik 't gevoel dat hij net zo sterk is als zijn ouders. Jullie inzet en doorzettingsvermogen is ongelofelijk en 't moet beloond worden. Ik hoop dat alle die zorgen binnenkort voor jullie voorbij zal zijn.

Hou vol , in mijn gedachten ben ik bij jullie en Boyen.

Veel liefs,

Nadia


Ha die Ron en Byke,

Eindelijk weer een beeetje beter nieuws. We leven hier met jullie mee en het is vaste prik om 's avonds even je verhaal te lezen. Top dat jullie zoveel reacties krijgen, ook uit onverwachte hoek van mensen die gewoon meeleven. Hopelijk de komende dagen nog meer positief nieuws!

Groeten van de Boerderie Zoelen
4-9-2001___________________________________________________________________
Beste Bijke,

Wat leveren jij, Ron en Boyen een ongelooflijk dappere strijd; ik lees met veel respect elke dag jullie verhaal en wens jullie ontiegelijk veel sterkte en steun aan elkaar.
Britt


Hoi Ron en Byke,

Via Nadia kreeg ik in het begin te horen dat jullie een kind hadden gekregen waar ik heel blij om ben voor jullie.

Later kreeg ik helaas van Nadia te horen dat het niet zo goed ging/gaat met Boyen en kreeg ik de website van jullie.

Ik heb deze website bezocht en ben daar toch een beetje van geschrokken.

Ik weet eigenlijk ook niet precies wat ik hierop moet zeggen.

Ik kan jullie op dit moment alleen maar sterkte wensen en zal jullie op de voet volgen.

Groet,

Clemens


Beste Ron en Byke,

We hebben pas gisteren de verslagen gelezen m.b.t. de ziekte van Boyen. En we realiseerden ons toen pas hoe ziek jullie ventje is. Ik voel me best wel beschaamd dat we niet eerder hebben gereageerd. We vinden het heel erg voor jullie en de naaste familieleden en zo vreselijk zielig voor dat kleine ventje. We hebben natuurlijk ook de foto's bekeken en moeten toegeven dat het een bijzonder schattig kereltje is. We kregen sterk de indruk dat Boyen een echte Onrust is. Het is toch bijna met geen pen te beschrijven (maar dus wel met een p.c.) wat jullie nu allemaal al moeten meemaken. Gelukkig zijn de laatste berichten gematigd positief. We willen jullie laten weten dat we met jullie meeleven en duimen dat die kleine hier doorheen komt.

Liefs van Peter en Elly


Heel goed, deze positieve berichten! Vooral dat het kontakt in leiden zo goed verlopen is, en de duidelijkheid aldaar verkregen. Dat hadden jullie even nodig! Ik hoop dat alles nu voorspoedig verloopt en dat ie snel naar leiden kan.

Sterkte!

Willem.
5-9-2001___________________________________________________________________
Lieve papa en mama van Boyen,

Ook wij hebben jullie site eindelijk gevonden en met tranen in onze ogen en een brok in de keel doorgelezen. Elke dag ga ik nu even naar de zaak om te internetten, gauw even kijken hoe het met jullie kleine knulletje is en natuurlijk met jullie. Goed te lezen vandaag dat er ontwikkelingen gaan gebeuren. Ron, ik vindt het zo goed van je; hoe je alles zo verwoord. Als ik denk, wow...nu stop ik maar even met lezen. Dan kom jij weer met iets positiefs en goede hoop. En dat heeft Boyen nu net nodig, al is het nog zo moeilijk. En jij, lieve Byke... wat moet ik nu aan jouw schrijven. Ik ben zelf moeder van 2 jonge kinderen, woorden schieten tekort. Ik vindt je zo dapper, s 'morgens werken (even je gedachten op iets anders proberen te zetten) wat heel goed is. En dan hup, s 'middags weer naar Boyen. Niet wetend hoe je hem aan zal treffen, goed of slecht nieuws. Maar genoeg: Boyen moet beter worden en ik kijk al uit naar de dag dat de hele straat versierd is met slingers en spandoeken. Wij zullen er zeker tussenstaan. Maar goed, er moet nog heel wat gebeuren, maar met jullie liefde en warme harten is het straks geen Boyen meer maar Boy. Veel liefs van Sjaak en Yvonne Dikke X van Kimberley en Anouk

We blijven jullie volgen en sterkte voor de trotse Opa's en Oma's, want ik weet zeker dat ze dat zijn op jullie drietjes.


Lieve Ron en Byke,

Gisteren hoorde Joris het nieuws van Byke. Wat een enorme domper en teleurstelling moet het zijn om na alle onzekerheid tijdens de zwangerschap tot de ontdekking te moeten komen dat Boyen ernstig ziek is. Het lijkt ons echt vreselijk om niet elke dag met je "mannetje" te kunnen knuffelen zoals je dat graag zou willen en om hem niet te kunnen zien lachen. Helaas kunnen we jullie alleen maar het allerbeste toewensen en we hopen met jullie dat de behandeling goed zal aanslaan.

Heel veel sterkte in deze bange dagen.

Joris en Mechteld


Hoi Ron en Byke,

Wat een toestand allemaal. Ik wist via Eloy dat er iets aan de hand was, maar toen hij vanmorgen belde om de internetsite maar even te lezen ben ik erg geschrokken. Heel goed om het op deze manier te doen en wat enorm goed geschreven Ron!

We hebben net samen de foto's bekeken en wat een heerlijk jochie. We hopen dat alles vlot verloopt met de transplantatie, dan heb je weer een punt waarvan je opnieuw kan opbouwen. (Soms realiseer je je weer dat het goed is dat je ingeschreven staat als beenmergdonor, al hoor je er nooit iets van. Je weet maar nooit of iemand het nodig heeft.)

Heel veel sterkte en we volgen alles via jullie site.

Eloy, Nathalie en Max Verhagen
6-9-2001___________________________________________________________________
Beste Ron en Byke,

In de wandelgangen van HBG (en die zijn lang, dat weet je) hoorde ik wat jullie is overkomen met Boyen. Ik heb alles gelezen en vindt het erg aangrijpend. Ik probeer me er een voorstelling van te maken, maar het is natuurlijk niet te beschrijven hoe jullie je werkelijk moeten voelen als ouders.
Ik zal het blijven volgen en hoop binnenkort echt positief nieuws te kunnen lezen.
Heel veel sterkte toegewenst!!

Groeten,

Rob Mannaart


Byke en Ron,

Iedere keer krijg ik kippenvel als ik lees over Boyen. Hoe is het met het mannetje, beter dan gisteren, weten ze al meer?

Hoe dat voor jullie moet zijn kan ik me nauwelijks voorstellen en verschrikkelijk is waarschijnlijk een understatement. Grote bewondering voor de manier waarop jullie je er samen doorheen slaan.

Gwhat ken Aai zee?

Veel sterkte samen, alle goeds en beter en lots more voor jullie Magic Boyen.

Willemijn
(van BAH)


Lieve Byke en Ron,

Ik ben een paar dagen niet op kantoor, maar heb zojuist weer jullie site bezocht. Ongelofelijk wat een thriller moet dit voor jullie zijn! Slecht nieuws, iets minder slecht nieuw, dan weer een teleurstelling, die dan later weer niet helemaal gerechtvaardigd blijkt.... Onnodig te zeggen dat ik grote bewondering heb voor de manier waarop jullie omgaan met alle problemen die op jullie weg komen. Zoals ik al eerder schreef; als Boyen ook maar een greintje van de kracht van zijn ouders heeft, dan redt hij het wel. En dat is iets waar ik echt in geloof. Byke, we praten er op kantoor (bewust) haast niet over, maar je weet dat mijn gedachten bij jullie zijn.
Blijf die kleine man omringen met liefde, ik weet zeker dat dat een positieve invloed heeft.

Heel veel liefs en sterkte, Yvette
7-9-2001___________________________________________________________________
Al hebben wij [= Ria en ik] uiteraard geen idee wat er precies in jullie omgaat (om nog maar te zwijgen over wat er in Boyen omgaat), we leven zeer met jullie mee. Persoonlijk heb ik een rotsvast vertrouwen in de kundigheid van het AMC als instituut [bij Ria ligt het wat genuanceerder]. De inzet van artsen en verpleegkundigen kan wonderen doen.
Daarnaast blijft uiteraard van het grootste belang dat jullie zelf ook geloven in Boyen's herstel en daar ook in blijven geloven. Maar dat spreekt ook eigenlijk vanzelf. Je wenst je kind een gouden toekomst toe.

Dat is ook precies wat wij Boyen toewensen.
En als mindpower werkt dan heb je niets te vrezen.
Maar blijf eraan werken!!

Wij zijn in gedachten bij jullie .

Nadere berichten volgen?

groeten en support van
Ria & tejo


Beste Ron en Byke,

Kan jullie denk ik alleen maar heel erg veel sterkte toewensen in deze vreselijk moeilijke periode.

Claudia Dullaart
8-9-2001___________________________________________________________________
Lieve Byk en Ron,

Toch even laten weten dat ik met jullie meeleef en meelees...

Heel veel beterschap voor Boyen, en veel sterkte voor jullie!

Josette

(nichtje van Byke)


Hallo de booooooooooooooooooooooooooo,

Weer thuis op jullie eigen stekkie. Jullie hebben Boyen toch wel een dikke kus van me gegeven?
Ik wilde nog even bedanken voor het mooie kadootje,dat je die ruimte nog hebt vindt ik heel knap.
Heel veel dingen schieten door mijn hoofd die ik wil schrijven maar ze lijken allemaal hetzelfde te zeggen.
Ik hou van jullie, het is alleen soms triest dat je deze tijden daar voor nodig hebt om je dat nog eens goed te realiseren. Het lijkt zo gewoon maar het blijft iets speciaals.

Welterusten en een dikke hug [zou Thuur zeggen]
Jesse