Gastenboek week 37

10-9-2001___________________________________________________________________
Dag Ron,

Margot vertelde me dat het niet zo best gaat met jullie kindje. Het spijt me dat te horen. Ik wil jullie daarmee graag heel veel sterkte wensen, en ik hoop dat het allemaal goed komt. Hou je taai.

Frank v.W.


Fijn dat we met onze intrede in het digitale tijdperk meteen van het laatste nieuws op de hoogte zijn. Ook kleine dingen kunnen het dagelijkse leven een stuk aangenamer maken.Slapen jullie misschien een stukje beter,wij in ieder geval wel! Liefs pap&mam.

Lieve Byke en Ron,

Ik heb net na aantal drukke uren de kans gekregen om weer naar jullie site te kijken en weten hoe 't met Boyen gaat. Toen ik de laatste stuk van 9/9 gelezen had kreeg een goed gevoel dat Boyen een echte vechter is en dat hij gelukkig niks van opgeven wilt weten! Ik ben net als jullie trots op hem...., ik keek naar de nieuwe foto's en van zijn glimlach op de sommige foto's moest ik ook lachen !! zo'n lief klein knulletje die op dit moment alle aandacht en liefde van iedereen naar zichzelf toe trekt...

Ik denk ieder keer, goh ik wilde dat ik iets voor hem kon doen...maar ik kan niks behalve met jullie mee leven en bidden dat hij snel beter wordt. Heel veel sterkte nog en kusjes en knuffels voor Boyen.

Liefs en tot later,

Nadia


Beste Byke en Ron,

"Alles sal reg kom", hoop ik altijd voor jullie, zeker nu de berichten weer wat positiever zijn. Het fotoboek is ook erg mooi; ik ben benieuwd hoe Boyen er nu uitziet.

Byke, op het werk begin ik er niet (vaak) over, maar dat heeft natuurlijk niets met mijn interesse en belangstelling voor jullie te maken. Je weet waar ik zit, en ik hoop dat je je welkom voelt om naar me toe te komen!

Ik wens jullie veel sterkte en wijsheid.

Liefs, Inez
11-9-2001___________________________________________________________________
Ron en Byke

Net terug van een vakantieperiode lees ik het gedeelten van de ziektegeschiedenis van Boyen. In gedachten ben ik bij jullie en ik wens jullie veel sterkte in deze moeilijke periode.

Diet.


Hoi Ron en Byke,

Fijn om te lezen dat de berichten de positieve kant op gaan. Met name dat er een donor binnen bereik is die hopelijk goed past. Betekent dit dat er naar een " ideale" donor wordt gezocht of dat een iets mindere geschikte donor toch passend blijkt te zijn. Of heb ik van het verhaal helemaal niets begrepen? Dat zou ook zomaar kunnen, want ik moest net even teruglezen hoe het ook alweer precies in elkaar zat.
Leuke foto's van jullie kereltje, als je die zo op het internet ziet vergeet je heel even dat'ie zo ziek is. Dat zegt wel iets over zijn uitstraling op de foto's!
Veel succes deze week met de onderzoeken. We wachten gespannen af.

Eloy en Nathalie Verhagen


Ha Ron,

Vandaag heb ik je site bezocht en me bijgelezen sinds ik Byke aan de lijn had. Wat een goed idee om wie dan ook zo op de hoogte te houden. Zo heb je de vrijheid reakties te lezen wanneer je eraan toe bent en kun je je broodnodige rust bewaken.
Want dat het alles beheerst kan ik me voorstellen. Je kunt je gelukkig overgeven aan de medische mogelijkheden; ik zou me voortdurend afvragen of de ingrepen, test en voorzorgsmaatregelen wel echt noodzakelijk zijn en zijn weerstand niet nodeloos meer onder druk zetten. En het doet me goed dat je de weerstand die je blijkbaar hebt tegen ziekenhuizen soms overwint en Byke vergezelt. Boyen heeft jou ook nodig, juist het gewone vasthouden, dat kontakt schijnt heel goed te zijn (lees ik in de boekjes).
Enfin, Yungs en ik leven met jullie mee, we wensen jullie sterkte en sukses. Houd moed!

Liefs en groeten,

Marja


beste ron en byke,

geweldig hoe jullie ons informeren. We hopen, dat Boyen in Leiden vooruit zal gaan.
we hopen voor jou, Byke, dat je niet verkouden blijft/wordt, zodat je je jochie kunt bezoeken.
houd moed.
heel veel liefs van joost en anneke
12-9-2001___________________________________________________________________
Beste Byke & Ron,

Nog maar vier maanden oud en wat een vechtertje!! Echt een kind om trots op te zijn. Het is zo heerlijk om af en toe ook wat positieve berichten te horen. Hij laat jullie toch wel merken wat een volhoudertje het is!! En dat heeft hij ongetwijfeld van jullie, dus houd moed en nogmaals heel veel sterkte!

Yvonne & Richard Lauppe


Hallooo de bbbbbbbbb,

Fijn om te horen dat hij morgen naar Leiden kan, maar boven al dat Boyen het goed doet.
Gisteren was het heerlijk om hem even vast te houden al was het maar voor een paar minuten. Even heel dicht bij want de dagelijkse afstand is voor je gevoel erg groot.
Ik vond hem er ook goed uitzien zijn rode kleur weer terug en hij volgde mijn vinger perfekt.[ kon ik even niet laten].Ik had mam al voorbereid dat hij er witjes uit zou zien en erg mager, maar alles behalve dat.
Wij hebben een klein vechtertje die volgens mij snel van onze hoeveelheid aandacht en knuffels wil gaan genieten.

Groetjes tante Jesse
13-9-2001___________________________________________________________________
Liebe Byke,

das ist eine sehr schöne Idee mit der webpage für Boyen! Ich hoffe und wünsche ihm, daß es ihm besser und besser geht, und er bald ein ganz gesunder Junge wird!

Und Dir und Deinem Mann wünsche ich viel Kraft und Frohsinn -denn wenn Boyen von fröhlichen, positiven Menschen umgeben ist, hilft ihm das sicher sehr!

Beste Grüße,
Christoph Herkens


Hallo Byke en Ron,

Geweldig om te lezen dat het beter gaat met Boyen, Jesse vertelde dat hij er goed uitzag. Ze had hem zelfs even kunnen knuffelen. Heerlijk toch!!
Heel veel sterkte en succes gewenst in Leiden, hier hebben jullie lang op moeten wachten, eindelijk gaan ze hem helpen, en dan kunnen jullie jullie prachtige zoontje weer zien opknappen.... ook voor Boyen heel veel sterkte, en ik blijf jullie site regelmatig lezen.
toi, toi, toi. Judith
14-9-2001___________________________________________________________________
hallo ron hoe gaat het met Boyen?
groetjes van maxime

Het eerste emailtje van mijn dochter.
15-9-2001___________________________________________________________________
Hoi Ron en Byke,

Ik las vanmorgen dat Boyen in Leiden is. Fijn voor jullie allemaal. Tenminste als je de reisafstand even buiten beschouwing laat. Voor jullie ventje is het natuurlijk veel beter, maar het vergt nog meer voor jullie. Ik wens jullie heel veel sterkte! En als je een keer afleiding zoekt: weet ons te vinden!

Henny


Beste Ron en Byke,

Na 2 weken weer terug in het land, meteen gaan lezen hoe het met Boyen gaat.
Als 1e kunnen lezen dat Boyen net in Leiden is aangekomen. Een stapje verder naar betere tijden??
Hopelijk komen er spoedig meer van dit soort stappen aan.
Hoe gaat het met jullie? Daar heb ik niets over gelezen, misschien omdat ik nog niet alles heb gelezen?

Groeten, ook van Cees natuurlijk.
Miriam
16-9-2001___________________________________________________________________
Lieve Byke en Ron,

Vrijdagavond terug van weg geweest (werkvakantie) en gelijk bij thuiskomst gelezen hoe het met Boyen gaat. Vorige week had ik je vader (Byke) gebeld om te vragen hoe het met Boyen ging en je vader zei dat z'n toestand stabiel was dus dat was goed nieuws. Vanochtend gelezen dat het met jullie goed gaat gezien de omstandigheden. Fijn te lezen! We lezen je site elke dag Ron, het begint een vertrouwde "handeling" te worden.
Groetjes ,Marianne, Eric & kids.


Beste Byke en Ron,

Dankzij de prettig geschreven site ben ik weer helemaal op de hoogte van Boyen en jullie zelf. Ik ben blij voor jullie dat Boyen nu in Leiden ligt, hopelijk weer een stapje verder op de weg naar genezing. Zelf ben ik erg gek op foto's kijken en vind het heel leuk om foto's van Boyen te zien. Ik begreep dat jij (Ron) niet zo nodig foto's wilde hebben van Boyen in het ziekenhuis, maar dat je er misschien toch een paar zou maken om later aan Boyen te kunnen laten zien. Of je dat nou wel of niet gedaan hebt (of nog gaat doen), ik denk dat de verslagen op je site meer zeggen dan foto's en hoop dat een gezonde, sterke Boyen ze later zelf nog eens na zal kunnen lezen.

Ik wens jullie heel veel sterkte (en weinig file's op weg van en naar Leiden)

Groetjes, Sandra Niekel


Hallo Ron en Byke,

Fijn om te lezen dat het er allemaal wat beter voorstaat. Hopelijk kan de behandeling in Leiden snel beginnen! Corrie vroeg nog op welke afdeling Boyen ligt. We blijven trouwe lezers van je website!

Groeten uit het Betuwse land
De Hissinks