Gastenboek week 38

17-9-2001___________________________________________________________________
Hi Byke en Ron,
Fijn te lezen dat alles er wat rooskleuriger gaat uitzien voor jullie ventje en voor jullie. Heel veel sterkte de komende tijd in Leiden.

Ron, voor jou nog de complimenten voor de site, de dagelijkse bezoeken aan jullie site voelen heel vertrouwd, als de berichten ook nog positief zijn dan is dat een extra mooi begin van de dag!

Vind het mooi te lezen hoe sterk jullie je samen hierdoor heen slaan, jullie zijn zonder twijfel een krachtig stel!

Liefs,
Linda


Hoi Byke en Ron,

Ik ben blij voor jullie om te lezen dat het er allemaal wat rooskleuriger begint uit te zien.

Ik hoop uiteraard dat jullie een geschikte donor kunnen vinden voor Boyen.

Wij wensen jullie verder nog veel sterkte en blijven jullie volgen.

Groet,

Clemens & Marion


Hoi Byke en Ron.

Wat heerlijk voor jullie dat Boyen in Leiden ligt nu kan er echt aan zijn herstel worden gewerkt.
Ik weet het het wordt een hoop heen en weer gereis maar dat is het straks allemaal waard geweest.
Er gaat geen dag voorbij zonder dat ik even op de site ben geweest, complimenten Ron.
Verhalen over blauwe kinderogen en een vinger volgen van Tante Jesse zijn fijn om te lezen, dat bewijst maar weer wat voor vechtertje het is die Boyen van jullie.
Wij wensen jullie bij deze weer heel veel sterkte toe in deze nieuwe fase van het herstel van Boyen.
Stefan, Dorien en kusje Jens
18-9-2001___________________________________________________________________
Ron en Byke,

De berichtgeving over Boyen krijgt een ondertoon van hoop. Ik voor mij hoop voor jullie dat er inderdaad licht gloort in deze donkere tunnel, want dat makt de weg, hoe moeilijk ook, toch wat gemakkelijker begaanbaar.

Groet, Diet.


Beste Ron en Byke,

Ik ben blij dat het met jullie 2, ondanks alles, goed gaat . Knap zoals jullie hier mee om gaan! Vooral de "open" manier waarop jij, Ron, alles op/omschrijft. Zitten jullie ook wel samen achter de computer te schrijven?
Het is voor mij ook al een gewoonte geworden om, 's avonds bij thuiskomst, te lezen wat er is gebeurd. In de hoop een positief verhaal te kunnen lezen. Ook Cees zit dagelijks het laatste nieuws te lezen. Hij wenst jullie veel sterkte. Wanneer je er aan toe bent Ron, kan je hem bellen!

Waarom komen ze nu pas met de navelstrengbloed-optie?

Veel sterkte en groeten,

Miriam
19-9-2001___________________________________________________________________
Halloooo de hatsjieeeeeeeeeeeeeeee,

Deze week kan ik me zelfs niet in de buurt van Leiden vertonen zo erg verkouden ben ik.Ik denk ik heb jullie snotneuzen er bij , draag ik ook mijn steentje bij. By the way de site wordt te laat bijgeschreven ik loop een dag achter met lezen , las ik eerst s'avonds nog nieuws dat is verschoven naar het ontbijt nieuws.
Werk is een goed excuus goed nieuws ook dus ik pas me wel aan.[geintje].
Maxime en Thuur gaan morgen op kamp,Maxime heeft nu allebei haar voortanden eruit {het blijft een knappe griet}, verder heb ik mijn eerste cd gebrand {en dat is nog gelukt ook} Verder geen nieuwtjes uit het zuiden. Blijf schrijven en houdt moed {maar daar komen jullie samen wel uit }.Op naar onze eerste mijlpaal 15 oktober.

groetjes tante Jesse Hatsjoeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
proost. :-)
20-9-2001___________________________________________________________________
Hoi Byke en Ron,

Heel fijn om te lezen dat 't stukje beter met Boyen gaat. 't heen en weer reizen moet inderdaad voor Byke heel vermoeiend te zijn maar ik kan me voorstellen als ze eenmaal bij Boyen is en een glimlach van hem vangt al die vermoeidheid bij haar weer vergeten zou worden, niet dan? als nog veel sterkte komende tijd in Leiden....Byke, wil hem ook van mij een warme knuffel geven?

Ik mis jullie wel..en met mijn gedachten ben ik bij jullie,

Liefs,

Nadia
21-9-2001___________________________________________________________________
Hallo Byke en Ron!

Het wordt wel weer eens tijd dat ik laat weten dat ik de Boyen-saga nog steeds volg.

Omdat ik niet over een Internetverbinding beschik, kan ik dat niet al te vaak doen [ik ben van anderen afhankelijk] en omdat ik niet weet hoe ik via die Internet-verbinding moet reageren "schrijf" ik maar gewoon met een ouderwetse rechtstreekse e-mail.

De bestanden die je me stuurde zijn allemaal goed overgekomen Ron. Het was zeer interessante en omvangrijke leesstof. Maar voor de update ben ik gisteren een uurtje aan de machine van Jan Smit gaan zitten. En ik ben er op eigen houtje met vallen/afbreken en opstaan/heraansluiten achtergekomen hoe die webpagina zo'n beetje werkt. Ik heb alle verhalen gelezen, het gastenboek ingekeken en de foto's bekeken. Over gebrek aan belangstelling en medeleven hoeven jullie niet te klagen!

Jullie geven een schitterend inzicht in het hele verloop van het proces. Ik neem aan dat je dit zorgvuldig gaat bewaren, want later is het voor Boyen ontzettend belangrijk dat hij kan zien hoe iedereen, familie en vrienden, meeleven met zijn predicament.
Het is duidelijk dat Boyen ook in Leiden in goede handen is.
Hopelijk vliegen de komende weken snel om en kan de nodige operatie gaan plaatsvinden; daarna wordt het gewoon een kwestie van gewoon weer aansterken. Dit is natuurlijk in hoge mate wishful thinking, maar daar zit een grote kracht achter!

Prettig weekend en knuffel Boyen maar eens extra namens Ria en mij.

tejo