Gastenboek week 39

24-9-2001___________________________________________________________________
Goedemorgen Luitjes,
Een mens kan veel hebben en wat Byke in het begin zei ;hoe het met Boyen gaat is belangrijk en hoe wij ons daar onder voelen is op dit moment niet belangrijk.
Dat klinkt op dat moment even acceptabel maar op de langere termijn werkt dat niet. Jullie zijn ook belangrijk ! En toen ik Byke gisteren aan de telefoon had dacht ik nog het is knap dat ze zelf ziet dat er grenzen zijn voor haarzelf.Even pas op de plaats.
Jullie vinden hier zeker een oplossing voor. En Zaterdag gaan we samen naar Boyen en maken we er een gezellige dag van.{dat houdt in dat iemand anders mijn verkoudheid even moet overnemen}.

Groetjes tante Jesse


Hoi,

Ik heb de laatste 2 weken niet echt tijd genomen om de website te bezoeken, maar Danielle leest bijna iedere dag trouw jullie Boyen pagina. Toen ze dat over 'de tent' vertelde moest ik even slikken. Ik ga deze week nog even bijlezen. Wilde alleen even laten weten dat ik aan jullie denk.

Met vriendelijke groet,

Roel van Bueren


Hallo Ron en Byke
Jullie zondags nieuws gelezen en kan best begrijpen dat al dat heen en weer slingeren jullie zo nu en dan helemaal gek maken, al dat wachten maakt het ook niet makkelijk.
De lachjes moeten het voorlopig doen ,en ben nou eerlijk die doen toch wonderen,.iedere dag is weer anders en er komen beslist nog een hoop lachjes voor jouw Byke .
Veel liefs en kracht voor jullie twee.
Mam.
25-9-2001___________________________________________________________________
Hoi Ron en Byke,

Wij lezen nog steeds trouw de "Boyen"-website. Fijn te lezen dat er wat minder tegenslagen zijn en dat de " dierentuin" redelijk onder controle is.
Tante Jesse, geef jouw "dierentuin" maar even aan mij (alleen zaterdag graag) wegens grote aankopen en de daaruit voortkomende mini-geldcrisis ga ik zaterdag toch de stad niet in, dus een dagje snotteren thuis is niet zo erg.

Goed van je, Byke, om toch even op te houden met werken. Ik kan mij voorstellen dat het voor de nodige afleiding zorgt, maar iedere dag op en neer Leiden met de nodige emoties valt, lijkt mij, niet mee.

m,,,,,mkl;;olloolooihjhjjkjujjjjjjjjjjjjjjjd;v
Hier staat, " kusje van Max voor baby"; hij wilde ook even foto's kijken en wat typen.

Groetjes uit Utrecht,
Eloy, Nathalie en zoals hij zelf al meldde, kusje van Max voor de baby
29-9-2001___________________________________________________________________
Hallooooo de boooooooooooooooo,

Mijn dierentuin heeft Nathalie overgenomen wat inhoudt dat ik vanmiddag gezellig kom tutten met onze kleine man.
Wel weet ik niet waarom je nog niks hebt geschreven op de site ?
Ik ga er maar van uit dat geen nieuws goed nieuws is.
Je kunt nog tot 7.00 bijschrijven zoniet dan hoor ik het wel live vanmiddag, wij komen om 15.22 aan in Leiden.

Groetjes tante Jesse