Gastenboek week 41

08-10-2001___________________________________________________________________
Hoi Luitjes,

Gewoon effe een berichtje zodat jullie weten dat we jullie niet vergeten zijn. (Rob iets minder maar ja dat is nu eenmaal een muts ;o) )
We lezen nog trouw het "dagboek" en leven mee.
Liefs en dikke knuffels voor jullie drietjes.

Rob en Francien.
09-10-2001___________________________________________________________________
Beste Byke & Ron,

Ben nogal druk geweest met mijn eigen leven de laatste tijd (ik ben ook maar een mens...), maar ik denk vaak aan jullie. Ik weet er geen andere woorden voor te vinden, maar de dingen die ik jullie eerder heb toegewenst, blijven van kracht!

Liefs,
Inez


Hallooo de boe,

Na Zaterdag is het hier weer wat stiller, balen dat het manneke temp had. Je wordt inderdaad weer met je neus op de feiten gegooid. We moeten toch weer verder en hopelijk krijgen we weer een keer goed nieuws ( het was toch ook wel echt terug naar af want hij deed het zo lekker ).
Wachtend op betere nieuwtjes wens ik jullie heel veel sterkte en denk eraan de aanhouder wint.

Groetjes tante Jesse


Hallo Byke ,Ron, en Boyen,

Ik heb weer eens vol emotie jullie site bekeken, jullie worden wel weer eens behoorlijk geconfronteerd met ups en downs. Sneu hoor, ik had zo gehoopt dat jullie even een paar weken adempauze hadden gehad. ik kan me heel goed voorstellen in wat voor gat jullie af en toe zitten, en dat de gang naar het ziekenhuis heel erg zwaar is.... konden jullie Boyen maar lekker mee naar huis nemen, en van hem genieten... ik hoop echt dat die donor snel komt en dat het allemaal meevalt gedurende die zware dagen die nog komen gaan. Heel veel sterkte. J5
12-10-2001___________________________________________________________________
Hoi Ron, Byke en Boyen,

Gewoon even een mailtje met niks. Spannende tijd nu, steeds dichter bij D-day. Het lijkt me prettig voor je gemoedsrust te weten dat er in Leiden zo zorgvuldig met Boyen wordt omgesprongen nadat je de docu op de BBC hebt gezien.
Leuke foto's. De leukste ("ha") staat nu als "wallpaper" bij ons op de PC zodat Max iedere avond de baby welterusten kan zeggen.
Groeten,
Eloy, Nathalie en Max.
14-10-2001___________________________________________________________________
Beste Ron en Byke,

We zullen voor jullie duimen de 8ste...

Groet,

Cees & Miriam