Gastenboek week 42

15-10-2001___________________________________________________________________
Lieve Byke en Ron,
Wat een prachtig ventje hebben jullie. Vind het fantastisch te zien hoe vrolijk Boyen lacht, er verschijnt ook absoluut een glimlach op mijn gezicht bij het zien van de foto's. Zo te lezen blijven het spannende tijden. Als er even een mogelijke dip dreigt voor jullie, dan voel je dat natuurlijk mee als trouwe lezer van de site. Daar tegenover staan dan weer van die stralende foto's van een lachend ventje. Geluk en verdriet liggen dicht bij elkaar. Ron, ook leuk kennis met jou te maken, handig zo'n digitale camera. Wij hebben elkaar niet eerder ontmoet maar door de dagelijkse berichten van jouw hand, voelt het bekend! Veel sterkte de komende tijden, blijf aan jullie en Boyen denken, het aftellen tot 8 november is begonnen.

Liefs en een knuffel voor Boyen!
Linda


Ron,

Via Frits kreeg ik te horen over jullie situatie, en ook de link naar jullie site. Zeker de site heeft mij enigszins doen beseffen wat jullie moeten doormaken. Ik weet eigenlijk ook niet wat ik moet zeggen c.q. schrijven. Maar ik wou jullie laten weten, dat ik met jullie meeleef en dat mijn gedachten bij jullie zijn.

Herold
16-10-2001___________________________________________________________________
Lieve Ron en Byke,

Duimen zal ik zeker doen de 8e en daarna blijf ik duimen tot ze blauw zien!!!
Spannende tijden, maar er zijn zo veel mensen die aan jullie denken, dat moet toch goed voelen.
Dat was wat hè Ron, helemaal alleen naar Boyen, maar volgens mij moet dat toch een goed gevoel zijn, mannen onder elkaar!

Blijf moed houden, we denken aan jullie.

Liefs en dikke kus weer voor jullie en dikke knuffel voor Boyen. Wat is het toch een heerlijk manneke!

Heel veel groetjes
Lenny
18-10-2001___________________________________________________________________
Hallo luitjes,

Het is toch wel inleveren met knuffelen als de familie jullie een bezoekje brengt maar Ron dan had je wel de mens only day gemist.
Een ding is zeker de rust keert in huis vanmiddag weer terug. Jullie hebben mijn energie vretertjes allebei afzonderlijk te logeren gehad en ze hebben het naar horen heel erg leuk gehad. Toch ben ik dadelijk weer blij ze weer samen thuis te hebben (de vreugde duurt tot het eerste gevecht geef het 15 minuten) wanneer ik weer blij ben dat ze Maandag naar school gaan.Begrijp me niet verkeerd ik ben blij met mijn twee energie vretertjes.
Ik mag met heel mijn hart hopen dat dit voor jullie ook zo blijft alleen hopelijk in de toekomst op een andere manier als nu gebeurt.
Fijn dat het ondanks het knuffel tekort met ons manneke goed gaat. De twee kaarsjes staan elke avond aan voor Boyen en onze onbekende donor . Wat is het fijn te weten dat er mensen zijn die wat over hebben voor de onbekende medemens.

groetjes tante Jesse


Ha Ron,

Ik heb de laatste dagen weer alles gevolgd op je website en het gaat er steeds beter uit zien. Boyen raakt gewend aan zijn plekje. Zo te horen is hij gelukkig en krijg hij voldoende liefde, dat is het belangrijkste.

Ik hoop dat hij snel een plekje bij jullie thuis zal krijgen. Heel veel groetjes, steun en sterkte van ons viertjes,

Yvonne
Novell


Ik wou jullie heel veel sterkte toewensen met Boyen.
Ik ben familie van Berber en heb zodoende jullie zoon ontmoet in Leiden, een allerliefst mannetje.
Ik hoop voor jullie dat het met Boyen net zo goed zal gaan als met Berber.
Ik blijf jullie verhaal volgen
Diepenbroek
19-10-2001___________________________________________________________________
Lieve Byke en Ron,

Wat een leuk beeldverhaal vandaag. Heerlijk ook om het verhaal van de verpleegster te lezen. Moet voor jullie wel bijzonder zijn dat andere mensen ook zo genieten van Boyen. Ik lees nog bijna dagelijks de website en ik weet dat veel collega's Boyens leven op de voet volgen. Veel sterkte, en vooral blijven genieten van de mooie momenten.

Liefs, Yvette