Gastenboek week 43

22-10-2001___________________________________________________________________
Hallo allemaal,

Wat heerlijk, een paar hapjes pap. De eerste aanzet tot......je weet maar nooit. Toch weer een beetje een mijlpaal hoor.
Enne Ron, echt " geweldig" je garagedeur. Ik weet natuurlijk niet hoe handig je bent, maar dit is een waar kunststuk.;-)
Hoe gaat het "steriele" handelen? Ik kan mij voorstellen dat je misschien al tien keer ergens aan gekrabt hebt, juist omdat het niet mag. Weer andere handschoenen....of valt het mee?
Groeten uit Utrecht,
Eloy, Nathalie en Max


Lieve Byke en Ron,
Wat een prachtige foto's van Boyen, een heerlijk ventje! Heel veel sterkte en succes bij het aftellen tot dag 0, we denken aan jullie,
Joris en Mechteld
23-10-2001___________________________________________________________________
Beste Ron en Byke,

Fijn dat het op dit moment lekker gaat met Boyen. Dan hebben jullie ook momenten dat jullie kunnen genieten van jullie ouderschap. Dat heb je ook wel nodig, zeker nu Boyen al zo lang in het ziekenhuis ligt.

Het feit dat het goed gaat met Boyen, heb ik begrepen, bepaalt tevens ook de mogelijkheid om met de andere behandeling te starten. Ook dat is positief, want nu kan er echt worden gewerkt aan genezing.
Veel sterkte voor jullie beiden, de komende periode. We blijven het hier in Grubbenvorst op de voet volgen.
Tot ziens. Jacques en Oda
24-10-2001___________________________________________________________________
Hoi Ron en Byke,

Hier een berichtje ut Fryslan. We zijn vandaag - 24 okt - even bij 'jullie' geweest voor controle. Als jullie het leuk vinden dan komen we de volgende keer even snel langs om dag te zeggen (Poli afspraak over 2 weken om 11 uur). Het gaat goed met Berber en als ik jullie verhaal zo lees gaat het ook met Boyen zijn gangetje. Helaas dat de lijn nu moet worden vervangen, maar beter dat dan nog erger. We denken aan jullie en voor a.s. extra sterkte toe gewenst. Hup Boyen zet hem op.

Gr Paul, Boukje, Berber, Bram en Jens
25-10-2001___________________________________________________________________
Beste Byke en Ron,

Ben blij om te lezen dat het verwijderen van de lijn goed is verlopen. Het snelle herstel van de temperatuur lijkt een goed teken. Boyen is een volhouder! Ik blijf jullie ventje met aandacht volgen en wenst jullie de komende dagen veel sterkte en energie toe.

Groetjes Henny


Hallo Allemaal,

Wat een spannende tijd nu zeg, maar gelukkig komt dag 0 snel, en gaan jullie langzaam richting de goede kant op. Wat een ontzettend leuk mannetje om te zien, geniet maar lekker van hem, ook al zullen jullie met een steen in je maag richting ziekenhuis gaan. Gelukkig was die temp van korte duur. Heel veel sterkte en toi toi toi Boyen!!! Je kunt het jongen. j5
26-10-2001___________________________________________________________________
Lieve Byke en Ron,

Even een berichtje om jullie te laten weten dat ik nog steeds dagelijks met jullie meeleef. Ik tel met jullie mee naar dag nul.

Veel liefs, Yvette


hallooooooooooo de boe,

Eindelijk weer wat goed nieuws ( op dit moment ligt hij lekker te slapen). Gelukkig want ik vond het weer spannend vandaag. Zuster Anneke vertelde dat jullie naar huis toe waren en vond onze (byke en mijn) stemmen erg op elkaar lijken.
Leuk idee van je connectie om de dagen te vermelden,iemand op school had zich al afgevraagd wat dat zou kunnen zijn.
Byke ik vond het leuk dat je me tussendoor even belde dan hoef ik niet tot s'avonds te wachten. Soms heb ik de indruk dat je niet in de gaten hebt hoeveel wij met ons manneke bezig zijn maar ook ik sta ermee op en ga er mee naar bed. Natuurlijk voelen jullie het net iets anders als mij maar je staat daar niet alleen naast het bed in gedachten ben ik elke dag bij boyen.
Op naar de volgende dag met een goed gevoel.

Groetjes van je zusje Jesse.