Gastenboek week 46

12-11-2001___________________________________________________________________
Hoi Ron, Byke en Boyen,

Geweldig dat het allemaal redelijk goed gaat, dat Boyen zich zelfs vanuit zijn "ziekbed" aan het ontwikkelen is. Ik duim mee dat hij niet al te ziek wordt en dat hij als een dapper sterk mannetje er bovenop komt.

Groetjes, Jolien
13-11-2001___________________________________________________________________
Ha die Byke en Ron,

We lezen nog steeds trouw mee.........om eerlijk te zijn zijn de ogen niet altijd droog bij het lezen van jullie berichtjes en het zien van de mooie foto's van jullie manneke.
Hou vol!! We blijven de vingers gekruist houden. Dikke knuffels van ons.
Rob en Francien.
14-11-2001___________________________________________________________________
Hoi Byke en Ron,

Fijn om te zien en en te lezen dat jullie ventje zich er zo doorheen slaat. Van wie zou hij dat nou hebben? Houwen zo !!!

Groetjes Henny, Karin en the kids


Hallo Byke, Ron en Boyen,

Wat hebben jullie een dapper mannetje. Het is nu wel heel spannend allemaal voor jullie, maar Boyen houdt goed vol, en dat is geweldig!!!! Heel veel sterkte en geniet maar van die geweldige momenten met hem. toi toi toi. j5


Hallo luitjes,
Ook hier was de site toch weer een gerustelling wetende dat hij op dit moment geen uitzondering is met zijn klachten.
De verkleurde vingertjes waren goed te zien op de foto, dus ga zo door met knippen.
Gisteren was het een opluchting om Byke wat opgewekter aan de telefoon te horen. Het zal zeker niet gemakkelijk zijn maar als ik jullie bezig zie weet ik zeker dat dit jullie gaat lukken. Vasthoudende dat Ons Manneke beter wordt dat sleeeeeeeeeeeept jullie er door.
Toch wens ik jullie de nodige sterkte en een berg geluk.
Liefs Tante Jesse
15-11-2001___________________________________________________________________
Ik denk aan Boyen en jullie. Hopelijk tot snel. Liefs, Inez

Het Stier-kind is in wezen kalm en evenwichtig en heeft goede manieren. Als men het echter te veel onder druk zet, kan het woedend worden. Het is charmant en aardig en heeft veel behoefte aan warmte en fysiek contact. Knuffel het zoveel mogelijk. Het kind is voorspelbaar in zijn reacties en verzet zich in eerste instantie tegen elke verandering. Accepteer dit; zie het als iets wat dit kind nodig heeft om zich op de verandering in te stellen. Blijf tegelijkertijd wel duidelijk.

Laat het Stier-kind zijn eigen gang gaan, en vooral zijn eigen tempo volgen. Geef het de kans zijn fantasie uit te spelen. Dit is voor hem een manier om met de realiteit rond te komen. Het staat niet graag in de schijnwerpers en speelt af en toe graag in zijn eentje in een hoekje. Het zal zich verzetten om iets te doen waar het nog niet aan toe is. Het wordt dan humeurig en koppig. Even knuffelen en een rustige uitleg heeft dan meer effect dan het uitoefenen van dwang. Dwang betekent voor hem bovendien minachting.

Houd uw uitleg trouwens simpel, want het kind heeft een hekel aan ingewikkelde dingen. Het houdt van de onomwonden waarheid en moet de simpele logica van iets zien voordat het eraan begint. Blijf bij uw uitleg ook zo dicht mogelijk bij zijn gevoel en lichaam, want het Stier-kind is sensueel en fysiek ingesteld.

Het Stier-kind is gevoelig en wordt snel in zijn evenwicht verstoord, mogelijk zelfs door bepaalde geluiden en kleuren. Zang- of muziekles en tekenen of schilderen doen het kind goed. Het leert langzaam, maar het geleerde zit er goed in. Het zal niet snel tegen de regels ingaan. Maak geen misbruik van de goedwillendheid en volgzaamheid van het Stier-kind en probeer geduld op te brengen.

 
De horoscoop van het Stier-kind. Moet lukken!!
 
Even een uitdraai gemaakt. Boyens ascendant is Leeuw. En dat is altijd goed. (Max is een Leeuw). Leeuwen zijn doorzetters, dus volgens de horoscopen komt alles altijd op z'n pootjes terecht. Laten we daar maar vanuit gaan. Goed om te horen dat' ie het Fabeltastisch doet.
 
Groet,
Eloy, Nathalie en Max
16-11-2001___________________________________________________________________
Hallo Ron en Byke,

Ik vond het een leuke afsluiter van de week om te lezen dat het met Boyen de goede kant op gaat en "slapend door de moeilijke periode gaat. Ik hoop met jullie dat de + voor de dag blijft staan zodat bij de jaarwisseling een zeer woelig 2001 afgesloten kan worden.

Veel voorspoed toegewenst

Met vriendelijke groet,

Piet Brenders

Ekonomisch Adviesburo drs. Frans Robbe B.V.
17-11-2001___________________________________________________________________
Mijn gedachten zijn veel bij jullie. Fijn te horen dat Boyen alles vooral slapend 'laat gebeuren'. Duimen voor goed nieuws volgende week. En Ron inderdaad, vooral door blijven knippen met foto's van jullie mooie ventje. Boyen heeft een hoog knuffelfactor, dat komt zelfs via het 'koude' medium internet over. Wederom sterkte voor de komende dagen!

Liefs,
Linda


beste Ron en Byke,

Heel veel sterkte met jullie jochie deze tijd. het is wel heel bijzonder, dat we ook telkens foto's kunnen zien van Boyen, de stoel van Byke. Byke, ik kan me zo goed voorstellen, dat je ervan baalt, dat je hem niet telkens kunt knuffelen.
Heerlijk, dat Boyen slaapt en dat de temperatuur zakt.
Bedankt voor alle informatie!!
Heel veel sterkte gewenst van Joost en Anneke.
18-11-2001___________________________________________________________________
hoi, byke en ron,wat is het geweldig om steeds maar weer hoopvol nieuws te lezen,mede omdat het kereltje zich ondanks al die ingrepen toch redelijk goed schijnt te voelen.de foto,s geven ons ook het gevoel een beetje bij hem op bezoek te zijn ondanks de afstand. houden zo.liefs en sterkte,pauk en hans.