Gastenboek week 47

19-11-2001___________________________________________________________________
Hallo Byke en Ron,

Ik lees nog steeds met volle belangstelling de ontwikkelingen en voortgang van Boyen's gezondheid. Zo te lezen het gaat redelijk met hem en hij laat nog steeds zien dat hij een echte vechtertje is!

Heel veel sterkte voor jullie en beterschap voor Boyen,

Liefs,

Nadia
21-11-2001___________________________________________________________________
Hoi Ron & Byke,

Wat drukt zo'n gesprek met die arts je weer met de neus op de feiten hè! De verhalen van de afgelopen dagen gaven mij toch het idee dat Boyen er al bijna is of in ieder geval al een goed eind op weg is!
Gelukkig gaat het voor als nog goed met hem, gezien alle omstandigheden en ik duim heel hard voor de komende, spannende dagen!
Leuk dat er nu dagelijks foto's (al waren die foto's van de speelflow wel een soort zoekplaatje:-))te bewonderen zijn en ook het dagboekje van de verpleging vind ik erg leuk om te lezen.
Veel sterkte voor de zenuwslopende dagen die komen!

liefs,
Miriam


Beste Byke & Ron,

Wat een opsteker om toch steeds te lezen dat het goed gaat, al blijft het nog steeds spannend. Ook de verhalen van de verpleging zijn hartverwarmend, zo te zien is jullie Boyen in zeer capabele en liefdevolle handen. Wij hebben grote bewondering voor zijn verzorgers, maar vooral ook voor jullie als ouders. Het is niet alleen een zware beproeving voor Boyen, maar misschien nog wel meer voor jullie. Hou vol! Hij doet zo zijn best en dat doorzettingsvermogen heeft hij vast niet van een vreemde. Wij blijven aan jullie denken en leven met jullie mee. Heel veel sterkte!

Yvonne & Richard Lauppe


Hoi Ron en Byke,

Het afwachten is eigenlijk een heel vervelende periode. Toen wij hoorden dat het Berber ging groeien was dat een hele grote opluchting. Deze periode is gewoon erg klote. Dus hup doorzetten jongens. Boyen heeft gelukkig tot nu toe weinig last van de kuur zo te lezen en we kunnen alleen maar hopen dat dat zo mag blijven. Vandaag wel in Leiden geweest trouwens, geen uitslagen bekend omdat er technische problemen waren met de meetinstrumenten. OK we lezen elke dag hoe het met jullie gaat.

Groetjes Paul en Boukje
22-11-2001___________________________________________________________________
We hebben een tijdje niet durven kijken op de site, bang dat het niet goed zou gaan.
Nu we weer bijgelezen zijn hebben we toch weer een beter gevoel.

Houd de moed erin, jullie alledrie.

PS: Uit eigen ervaring: de chemo-nawerking duurt een week of twee a drie, afhankelijk van hoe sterk je bent.
Voor Boyen zal dat dus wel drie weken zijn. Maar daar houd hij niets aan over, gelukkig maar.

Jack en Claudia


Byke en Ron,
Even een mailtje in deze "plusdagen". Het blijft wel heel spannend allemaal met Boyen. Echt geweldig dat hij heeft "besloten" zich al slapend door deze moeilijke periode te slaan, reuzeslim. Had het er laatst nog even met Byke over, sinds Ron heeft besloten om toch foto's te maken is hij helemaal op dreef geraakt, erg leuk om jullie supermannetje steeds te zien. En inderdaad, als ik niet zou weten dat hij een zware behandeling ondergaat, zou ik het niet kunnen zien, hij ziet er goed en vaak vrolijk uit! Pff, vind het wel iedere keer weer spannend om te lezen hoe het de dag ervoor allemaal is gegaan, hoopgevend toen verhalen over zijn lachjes vaker voor begonnen te komen. Hoop dat jullie je zowel samen als voor jezelf een beetje door spanning en zorgen heen kunnen slaan. Het is inderdaad een veelbewogen halfjaar geweest en het zou heerlijk zijn om straks eindelijk de 'welcome home' party voor jullie kereltje te houden.

Iedereen nog even goed volhouden, veel sterkte voor Boyen en voor jullie.

Fingers crossed!!!

Willemijn - BAH
25-11-2001___________________________________________________________________
Hallo Byke en Ron,

Ik kwam door het surfen op jullie site terecht, ja en ik moest het gewoon lezen.
Ik heb nog lang niet alles gelezen, maar zal dat zeker gaan doen.
Het is niet niks wat Boyen en jullie moeten meemaken.
Ik kan ook niet anders zeggen dan dat ik jullie veel sterkte wens,
en geef Boyen maar een dikke knuffel, hij is een kei.
Ik blijf jullie volgen.
Liefs Yvonne