Gastenboek week 48

26-11-2001___________________________________________________________________
Ik ben zo blij om te lezen dat het er allemaal zo hoopvol uiziet. Ik blijf voor jullie allemaal duimen!

Frank vW


Hoi Ron, Byke en Boyen,

Nog steeds lezen wij iedere dag mee. Zolangzamerhand lijkt het wel of jullie familie zijn geworden. Ook op mijn werk vragen mensen nu hoe het met Boyen is, terwijl ik mij er niet eens zo van bewust ben dat ik erover praat. Grappig.
Leuk hoor, die foto's iedere dag, je raakt op deze manier nog meer betrokken omdat je je ook een voorstelling kan maken hoe het er in het LUMC uiziet.
Nog steeds goed om te lezen dat alles zeer voorspoedig lijkt te gaan. We wachten in spanning op de bevestiging dat de cellen zijn aangeslagen.
Sterkte jullie beiden en een knuffel voor Boyen.

Eloy, Nathalie en Max


hoera,hoera, alweer een stapje verder wat zijn we blij met dit telefoontje op naar nog meer goede berichten we zijn er klaar voor.bijke en ron wat een geweldig sterk kereltje we wensen jullie alle drie heel veel kracht om zo door te gaan.het ziet er hoopvol uit . veel liefs pauk en hans.
27-11-2001___________________________________________________________________
Ja , Ja , geweldig, cellen, Jesse belde gisteren voor het grote nieuws, en nou morgen nog en dan kan de vlag uit!!!! j5

dag boyen en ouders--vandaag op de flow even gekeken met ron naar de digitale foto's en vanavond na mijn cursus (omdat ik nooit meteen kan slapen) de website "bezocht"".
wat een mooi boek, zo op het net. Boyen, vandaag heb je je van een heel goede kant laten zien bij de 2 fysio's, marianne en hanneke, en we vinden jou een prachtkerel.
veel groeten en tot morgen. hanneke
28-11-2001___________________________________________________________________
Ron, ik weet, je had het liever niet hoeven doen, maar de site is prachtig ondanks het ernstige onderwerp. Moest ik toch even kwijt. Maar wat natuurlijk belangrijker is, blij te horen dat het de goede kant op lijkt te gaan. Althans dat maak ik als leek er uit op. Byke en Ron, ik hoop dat betere tijden aanbreken! Tot op de Christmas Party? Liefs, Inez
30-11-2001___________________________________________________________________
Lieve Ron en Bijke en Boyen,

Moed houden!!!!!!!!! Ik denk aan jullie en blijf duimen!!!!!!!!!!!!

Liefs
Lenny


Hoi Byke,Ron en Boyen,

Bah, geen " heel goed" nieuws de laatste twee dagen, ik merk dat je erop gaat rekenen en ik had niet anders verwacht nu te kunnen lezen dat het goed gaat met de celgroei. Verdorie, niet het nieuws waarop iedereen gehoopt had.

Dus Boyen, je weet nu wat je te doen staat. " Groeien met die cellen!"
Wij gaan er in ieder geval nog vanuit dat je gewoon niet "de vlotste" bent en een paar dagen later wel met goede resultaten komt. Slaap lekker, dat heelt zeggen ze!

Eloy, Nathalie en " de ook niet al te vlotte" Max ;-)
01-12-2001___________________________________________________________________
Wat fijn dat er nu echt celgroei is ! Dat is weer een hindernis uit de weg. We leven mee.
Paul en Boukje


TOP
 
Gefeliciteerd met deze eerste stap!
(Dick)
Bedankt Boyen, je kan in ieder geval al wel goed luisteren!
(Nathalie)
02-12-2001___________________________________________________________________
Hi Byke en Ron,

Fantastisch nieuws, het gaat de goede kant op. Wat moet het een heerlijk gevoel zijn de week af te sluiten met jullie ventje die jullie (en ons!) mooie lachjes gunt (op deze zondagochtend is Boyen echt een zonnestraaltje). Het blijft spannend, ik blijf aan jullie denken. Boyen, je doet het heel goed, volhouden jongen!

Liefs voor jullie en een dikke knuffel voor Boyen!

Linda