Gastenboek week 50

10-12-2001___________________________________________________________________
Hai Byke en Ron,

Wat fijn dat het beter gaat met jullie mannetje. Ik kan me voorstellen dat jullie weer een beetje lucht krijgen....
Ik vind het een geweldig mannetje, wat een ontzettend gulle lach laat hij zien. Prachtig! Echt een kind om heel heel trots op te zijn. Met recht een bijzonder kind....
Sterkte en succes
Wendy
11-12-2001___________________________________________________________________
Beste familie Onrust,
Hier mailt jullie de nicht van Gerry Sennema. Ik heb eindelijk, na opgave van diverse site-namen, jullie pagina gevonden heeft. Via mijn tante, die weer van alles verneemt van oma Onrust, volg ik het verhaal van Boyen. Heel aangrijpend. Het jongetje is een echte vechter. En ook voor jullie moet het loodzwaar en hartverscheurend zijn. Ik wens jullie dan ook het allerbeste en veel sterkte en geluk voor de toekomst toe. Vriendelijke groet van
Frederiek Sennema
12-12-2001___________________________________________________________________
Hi Byke & Ron,

Na het heerlijke nieuws wat ik vandaag op jullie site mocht lezen moet er gewoon even een emailtje gestuurd. De tranen die nu opwellen zijn van opluchting en blijdschap en veel minder van verdriet. Dat voelt toch een heel stuk beter, nietwaar. We blijven aan jullie denken en hopen van harte dat deze positieve vooruitzichten waarheid zullen worden!

Veel succes en groeten,

Yvonne & Richard
13-12-2001___________________________________________________________________
Beste Fam. Onrust,

Hier even `n klein mailtje uit geldrop.

Wij hoorden van yvonne dat het veel beter gaat met jullie zoon , GEWELDIG !!!
Hopende dat de "lift" blijft stijgen! Alle sterkte toegewenst.

Tevens langs deze weg zeer goede kerstdagen toegewenst,

Maar vooral een gezond 2002.

Fam. Sluper. [ouders van yvonne]


Dag Ron en Byke

Wat is het fijn om te merken dat het de goede kant opgaat met Boyen. Je kunt dat lezen in jullie dagelijks verslag, maar het belangrijkste daarbij vind ik dat de toon steeds optimistischer wordt; je voelt dat dat jullie met z'n drieen uit een diep dal omhoog aan het klimmen zijn.

Ik hoop dat het op deze manier door mag gaan.

Groet, Diet.


Hallo Ron en Byke,

Wat héérlijk om te lezen dat jullie wens nu echt gestalte begint te krijgen,

de gulle lach van Boyen zal menig hart laten smelten.

Ik hoop van harte voor jullie dat Boyen nog voor de jaarwisseling thuis is en ik wens jullie gezellige kerstdagen en een voorspoedig, gezond 2002 toe.

Met vriendelijke groet,

Piet
14-12-2001___________________________________________________________________
Beste Ron en Byke,

Ik las zojuist bij toeval onderstaande tekst, en kon niet laten om dit even door te sturen. Zeker omdat ik even hiervoor de laatste dagen heb "bij"gelezen over Boyen en het grote nieuws over de flow!!! Ik zou die dag ontzettend vieren. Zet de champagne (alweer) koud voor deze nieuwe mijlpaal. Heel veel sterkte en geluk morgenvroeg.

Erna en de rest natuurlijk.

Quote:
Flow is een mentale toestand waarin je topprestaties levert. In een flow ben je geconcentreerd, voel je je sterk, alert en verricht je moeiteloos je werk. Flow ontstaat door een combinatie van uitdagingen, de benodigde vaardigheden en toewijding.
http://www.leren.nl/rubriek/persoonlijke_vaardigheden/flow/

Een artikel over flow naar aanleiding van het boek "Flow: The Psychology of Optimal Experience". Hierin wordt flow in verband gebracht met geluk.
http://www.unrealities.com/essays/flow.htm (Engels)

Een essay over flow in het onderwijs.
http://www.newhorizons.org/crfut_csikszent.html (Engels)
15-12-2001___________________________________________________________________
Hi Ron,

Gefeliciteerd met het openen van de tent - die camera doet goede diensten zo te zien!
Als alles achter de rug is zou je een spannend boek uit kunnen geven ;-)
Jullie maken wel wat mee zeg!

Wij blijven alles volgen en wachten de volgende stappen af. Zou het voor de kerst lukken?

Groeten van Annet en van mij

Rob


Haai,
Even Eloy achter zijn PC weggeduwd, zodat ik even kon kijken. Yes, open die flow, da's mooi. Jammer van het CMV-virus, maar ik geloof dat Boyen alles wel aan kan dus dit moet een eitje zijn. Oke, misschien niet thuis met kerst, maar dat biedt in ieder geval perspectief voor 2002. Dus in plaats van "ergens volgende week" dan maar "ergens in de weken erop"
Lekker dat alles langzaam weer op z'n pootjes terecht komt. Gaat best goed zo, vind je niet?
Zie jullie vrijdag?

Eloy, Nathalie en Max
16-12-2001___________________________________________________________________
Byke en Ron,

Ook eens een berichtje van mij.Ik lees al weken mee met al jullie ups en downs.Soms zit ik met dikke tranen achter het beeldscherm.Maar de laatste dagen geniet ik vol op.Wat moet dat heerlijk zijn om weer lichamelijk contact te kunnen hebben met zo`n prachtig mannetje.Het is wel een doorzetter dat ventje van jullie!
Sinds kort heb ik zelf een e-mail adres en heb ik een cursus in de wereld van windows gehad.Ik ben dus niet meer afhankelijk van Alexander en kan dus zelf het net op!

Lieve groetjes van Alexander,Dianne,Eline en Rosalie Wind.


Hallo allemaal,

Geweldig hoor dat jullie eindelijk weer ''gewoon samen kunnen zijn, wat ziet Boyen er goed uit, ondanks dat hij zich niet zo lekker voelt. Is ook wat lag hij eerst lekker achter het plastic hoort en ziet hij nu alles weer heel anders, maar hij kan het!!!! Ik had jullie een digitale kaart gestuurd, maar die zal wel ergens in het web hangen of zo.'Geniet maar lekker van hem, ik hoop dat hetcmv-virus weer snel onderdrukt wordt, en dat hij na de kerst naar huis mag.... wel even die speentjes van het bed halen he!!!! groet j5