Gastenboek week 51

17-12-2001___________________________________________________________________
Lieve Byke en Ron,

Het lijkt nog steeds eng om vrolijk te zijn maar jee wat doet Boyen het goed! Ongelooflijk lachebekkie ook, knap hoor dat hij zich ondanks alles toch vaak zo prettig en vrolijk voelt. Hoop dat jullie nu ook een klein beetje lucht krijgen al kan ik mij voorstellen dat jullie toch voorzichtig blijven. Fijn dat zijn glazen huis open is en jullie elkaar weer echt vast kunnen pakken zonder pakken, plastic, en dat eeuwige groen en blauw.

Veel sterkte wederom, dat er deze week maar weer wat stappen vooruit zullen zijn.

Willemijn
19-12-2001___________________________________________________________________
Hoi Luitjes,

mmmmm met z'n allen op de koffie...........zo'n 50 man/vrouw. Kan heel gezellig worden! Dat we dat te goed houden.......staat genoteerd!
Voor nu een dikke knuffel voor alle drie! We hopen dat jullie "gezellige" kerstdagen en Oud en Nieuw kunnen vieren. Zoals het er nu naar uit ziet moet dat lukken. Het kleine manneke maakt toch prima vorderingen niet waar !!!
Ik snap dat jullie staan te trappelen om dat ventje mee naar huis te nemen. De bekende laatste loodjes. Sterkte ermee!

Rob en Francien.
20-12-2001___________________________________________________________________
Hallo zus en schone broer,

Alles kids daar in Amstelveen ? Ja ,gek dat ik ook via het medium moet communiceren om wat van jullie te horen.Met het manneke gaat het buiten het eten geweldig en dat is toch wel erg fijn om te horen.Ook al blijven de stoelen leeg op kerstavond ik begrijp het wel maar vindt het wel jammer.
Hele fijne en goed etende feestdagen.

Groetjes Truus, man en kids.


Lieve Byke en Ron,

Wat een prachtige foto van Boyen bij Byke op schoot. Je ziet gewoon aan het mannetje dat hij ervan geniet. Wat moet dat heerlijk zijn om veilig bij mama op schoot te zitten zonder plastic ( en wat moet dat fijn voor mama zijn!)Wat geweldig dat jullie knul met Kerst waarschijnlijk een dagje thuis is. Dat wordt dan een hele speciale Kerst met z'n drietjes. Ik vind het een prachtig mannetje! Geef hem maar een lekkere knuffel en voor jullie veel sterkte. Hopen op nog meer stapjes vooruit.

Wendy


Hi Byke & Ron,

Ik ben net even op de site geweest en wat is het toch heerlijk om [in dit geval] moeder en kind weer herenigd te zien! We duimen dat het zo goed blijft gaan en wensen jullie fijne feestdagen en een heerlijk proefverlofdagje toe.

Hartelijke groeten,
Yvonne & Richard


Lieve Byke en Ron,

Ik heb afgelopen tijd heel weinig tijd gehad om jullie een mailtje te sturen, sorry !.... maar ik lees jullie verhaal nog steeds. Heel leuk dat Boyen voor de kerst (ook al een dagje) bij jullie mag zijn. Ik hoop dat alles mee valt en ondanks moeilijke periode die jullie hebben toch een fijne feestdagen kunnen beleven.

Ik wens jullie het allerbeste voor het nieuwe jaar en veel gezondheid en beterschap voor Boyen.

In mijn gedachten ben ik bij jullie.

Liefs,

Nadia


Wat zullen jullie een mooie 1e kerstdag hebben! En beter met een hele handleiding thuis, dan helemaal niet mee toch?!
Wat zijn de verhalen heerlijk opwekkend, mijn zacht gejuich is inmiddels al bijna (moet natuurlijk nog wat volume overhouden voor de dag dat hij echt helemaal thuis komt)op schreeuwniveau aangekomen!

Fijne feestdagen!

liefs,
Miriam
22-12-2001___________________________________________________________________
Byke, Ron en Boyen,

Wij wensen jullie heel fijne kerstdagen, met of zonder het mannetje thuis.Geniet maar lekker van de eerste kerst samen!!!!! J5


Hallo allemaal,
Ik kom net terug van Boyens website en ben verrast te lezen dat deze misschien binnenkort een dagje naar huis mag.
Heerlijk voor jullie dat dit heuglijke moment eindelijk in zicht begint te komen. Met plezier heb ik de foto's van jullie manneke doorlopen en het doet me deugt hem zo vaak te zien lachen , wat een cadeautje is het toch, zo'n kindje.
Als ik jullie verhaal zo doorlees vallen al onze huis-, tuin-, en keukenverkoudheidjes van de meiden echt wel mee, en prijs ik ons gelukkig dat wij van onze meiden genieten mogen zonder al die extra zorgen. Gelukkig hoor en zie ik door jullie verhaal en foto's dat ook jullie waanzinnig genieten van Boyen en dat is echt het fijnste wat je met en voor je kind kunt doen.
Een bezoekje aan jullie zit er vanwege infectie gevaar voorlopig nog niet in heb ik begrepen, begrijpelijk maar toch een beetje jammer , het is al zo lang geleden dat ik jullie gesproken of gezien heb.En Boyen is in levende lijve natuurlijk nog leuker dan op de foto's, of niet????
Wij blijven met spanning en heel veel goede hoop jullie verhaal volgen. Langs deze weg heel veel liefs van Bas Jacqueline ,Nina en Byke.XXX

Graag zou ik jullie een keertje bellen, laat een keertje weten of je daar al prijs op stelt anders houden we het voorlopig nog bij een mailtje. daaaaag
23-12-2001___________________________________________________________________
hallo boyen en ouders---vanuit mijn huisadres wens ik jullie goede feestdagen en alle goeds voor 2002.
hanneke mantje