2-11-2001 -6

Byke was vandaag al vroeg in Leiden, waardoor ze het verschonen van Boyen's bedje mee kon maken. Dat deed ze met Boyen in haar armen, die daar lekker in slaap viel. Zo was ze er getuige van hoeveel werk het verschonen en weer opmaken van zo'n flow is. Het mannetje maakt het goed en heeft gelukkig geen koorts. Wel heeft hij nog steeds last van zijn billen, maar dat gaat steeds beter. Het lijkt er zelfs op dat het zo goed gaat dat het 'billenprotocol' morgen wel een tandje lager geschakeld kan worden.
Morgen wordt het weer extra spannend, omdat hij dan moet beginnen met het tweede medicijn in de chemotherapie. Hiervoor is vandaag al extra vocht in Boyen's lichaam gebracht, zodat al die aggressieve stoffen snel kunnen 'doorspoelen'.
Byke gaat voortaan altijd proberen om om 13:00u in het ziekenhuis te zijn, voor het dagelijkse hapje pap. Niet dat het altijd lukt om hem iets te laten eten, maar ieder hapje is toch winst, en hij moet het nu toch wel zo langzamerhand een beetje gaan leren.

's Middags was Byke weer even op haar werk. Leuk om de collega's weer eens te zien en om te horen wie er hier allemaal ook meelezen.