3-11-2001 -5

Eerste dag van het 'venijnige' medicijn, maar alles lijkt wonderwel hartstikke goed te gaan. Kereltje heeft nergens last van en blijkbaar nog voldoende reden tot lachen. Dat het om een smerig spulletje gaat blijkt uit het feit dat Byke wordt geadviseerd om omzichtig om te gaan met alles wat Boyen heeft aangeraakt. Zijn luiers moeten eerst in een zwarte plastic zak voordat ze worden weggegooid, doekjes die zijn gebruikt om zijn mondje mee af te vegen moeten apart gehouden of weggegooid en we krijgen het dringende advies om de spenen van deze dagen (hij krijgt iedere dag een nieuwe) niet te bewaren, omdat het aggressieve spul zelfs daaraan vastgekleefd kan zitten, en Byke er onvruchtbaar van zou kunnen worden als ze er veel mee in aanraking zou komen.

Naast een goed humeur had onze knul ook nog eens een ongekende eetlust. Hij at vandaag waarempel tien hapjes pap en dronk in dezelfde sessie ook wat melk. Da's mooi!

Boyen krijgt intraveneus ook behoorlijke hoeveelheden vocht om de doorspoeling van het venijnige middel te bevorderen en hij plast dan ook navenant. Byke had net een luier verschoond en kreeg het advies om toch nog maar eens te kijken voordat ze de kast dicht deed, en waarempel, ze kon de fontein nog net opvangen. Voor het billenprotocol 3 worden twee zalfjes gebruikt. (Het leek de verpleging verstandig om toch nog maar een dag protocol 3 aan te houden.) Op de foto zie je ook de zwarte plastic zakjes waar de luier in moet.