03-12-2001 +25

Hoog bezoek.

 

Vandaag was het een hele bijzondere dag voor Byke. Ondanks haar leeftijd geloofde ze vandaag weer helemaal in Sinterklaas. Want die was in het ziekenhuis. Met vijf pieten. En niet zo maar een tweederangs klaas met-een-sprei-uit-de-voorkamer... Nee, de Enige Echte Heuse Sinterklaas. 'Weet u wat ik nou zo leuk vind?' (Byke) 'U bent de sinterklaas die ik nog uit mijn jeugd ken.'
'Ja Moeder Boyen, er is er maar één de echte.'
:-)

Sinterklaas ging wat letterlijk aan Boyen voorbij (hoewel hij wel een cadeautje kreeg). Het gaat redelijk met hem. Geen koorts, maar de verzorging ging volgens Byke toch wat moeizaam. Desondanks is er toch nog regelmatig reden voor lachjes. Hij slaapt veel. Volgens de arts, die kwam buurten (en op het goede moment de fotocamera ter hand nam - danku) was de meting van de leukocyten vandaag 1,2, dus dat gaat de goede kant op. Morgen hebben we weer een gesprek, dus dan verwacht ik iets meer achtergrondinformatie te krijgen over de status.

Ik moest weer eens vertellen hoe het met ons gaat (zie gastenboek) en dat is inderdaad een vraag die wel vaker krijgen, de laatste tijd. Ik ga daar binnenkort op terugkomen. Laten we eerst eens kijken naar de foto's van de Enige Echte Sinterklaas:

Is dit de echte of niet?

Op de foto met Moeder Boyen.

En voordat je het weet moet hij weer weg. Hij krijgt het namelijk nog druk de komende dagen... ;-)


In het boek van Boyen verscheen weer eens een nieuwe bijdrage van Anneke.