11-9-2001

Vanmorgen heeft Boyen inderdaad een scan van zijn hoofd gekregen. Het goede bericht is dat hij daarvan weer gewoon terug op de kinderafdeling kon. Geen IC dus, ter opluchting van Byke. Vanavond hebben we nog telefonisch contact gehad en alles ging goed, hij kwam al weer langzaam bij uit de narcose en had een temperatuur van 37,6. Prima dus. Het zou me niets verbazen als hij dus morgen afreist naar Leiden. Morgen zouden we weer een overleg hebben met de arts, dus ik denk dat we dan ook de uitslag van de scan te horen krijgen.

Nu even wat antwoorden op vragen die we via e-mail kregen; ja, het ziet er inderdaad naar uit dat wij allebei verkouden worden (Byke heeft een 'loopneus' en ik keelpijn). Dat is niet zo mooi. Byke zit al dagen met een mondkapje voor op Boyen's kamer, hopelijk biedt dat voldoende afscherming. We zullen daarover in Leiden moeten overleggen, vrees ik.
En ja, ze zijn inderdaad op zoek naar de meest-ideale donor voor Boyen. Dat is een traject wat tijd nodig heeft, dus wanneer je die tijd hebt (en daar ziet het nu wel naar uit), dan doe je dat. Maar het moet gezegd; wanneer Boyen's conditie verandert, en dus verslechtert, dan kan het zo maar zijn dat die tijd er plots niet meer blijkt te zijn en dan gaan we noodgedwongen alsnog een 'spoed'-traject in, waarbij waarschijnlijk ikzelf de donor zal zijn.

Iedereen die heeft bijgedragen aan het gastenboek weer enorm bedankt; het wordt zo het mooiste gastenboek van de wereld..!