13-12-2001 +35

Met het tijgertje. Tijgertje was een tijdje uit logeren, want het was uit de flow gevallen en dan duurt het weer even -een week of twee- voordattie gesteriliseerd is... Mmmm... aparte betekenis, zo... een gesteriliseerde tijger stel je je wellicht wat anders bij voor... :-)

 

Toen we kwamen lag het knulletje rustig te slapen en vertelde Margot dat hij vanochtend twee keer behoorlijk had gespuugd. Een anti-braak middel had hij te weinig gekregen, dus dat zou dat mede kunnen verklaren. Waarschijnlijk dankzij het braken heeft hij zijn sonde verloren (zoals je op de bovenstaande foto kunt zien), die nu opnieuw moest worden ingebracht. Nou stond een nieuwe sonde toch vandaag op de planning, dus dat was niet echt een ramp. Ook het braken op zich luchtte volgens Margot wel op, dus was het waarschijnlijk wel ergens goed voor (daarvoor zat hij niet echt goed in zijn vel).
Byke heeft toen een tijdje met hem gespeeld en heeft ook nog een flesje geprobeerd. Maar dat wilde niet echt lukken. Op de bovenstaande foto was hij het eigenlijk al een beetje zat. Byke heeft hem toen maar weer neergelegd en hij is lekker gaan slapen (en wij naar huis).
Morgen is weer een Grote Dag, want dan mag de tent open. (We maken er niet echt een happening van, maar we nemen wel taart mee.)

Byke met Boyen in de stoel, door de achter/zijkant van de flow gefotografeerd.

 


Boyen's boek kreeg weer nieuwe bijdragen, eergisteren van Joyce, gisteren ook van Joyce en vandaag van Astrid: deel 1 en deel 2.