14-11-2001 +6

Sinterklaas. Nu al? Ja!

 

Sommigen hebben een rotsvast vertrouwen dat dit goed gaat aflopen. Sinterklaas is zo iemand. Stuurde vandaag Boyen's eerste sinterklaas-cadeautje. 'Kun je alvast wennen dat die man ieder jaar komt' stond er op het optimistische begeleidende kaartje. Nou wij, en nog een hele hoop andere mensen doen onze uiterste best dat dit goed gaat aflopen! (Mededeling voor Rob+Annet uit Mijdrecht; kunnen jullie sinterklaas van ons bedanken? Jullie hebben de juiste contacten. ;-)

Met Boyen gaat het relatief goed. Weer een dag winst, zei Byke. Ze heeft vandaag lang met hem op schoot in de speelflow gezeten. De enige houding die voor haar lang vol te houden is, en waarbij ze ook nog eens goed oogcontact heeft (jammer dat ik daar nog geen foto van heb - sterker, ik heb het zelf nog niet eens gezien). Het is alleen wat werk om Boyen in die flow te krijgen.
Hij heeft wel verhoging (38C), maar nog niet zodanig dat er alarmbellen gaan rinkelen. Houwe zo.
Avondupdate: verhoging is nog 37,9 en hij was vandaag redelijk misselijk en spuugde steeds de medicijnen uit. Die medicijnen worden hem dan opnieuw toegediend, hopelijk krijgt hij ze voldoende binnen...