15-11-2001 +7

 

Vandaag kreeg Byke een uitbrander. Op de vraag 'hoe gaat het?' antwoordde ze 'redelijk'. Wat nou 'redelijk'?? Een kind in deze omstandigheden, met 37,1°C, die uren achtereen slaapt, na een actieve en vrolijke ochtend in de speelflow... redelijk?
Welnee. Geweldig! Schitterend! Fabeltastisch!
Het gaat gewoon heel erg goed. Toen we kwamen sliep hij net een half uurtje lekker en hij is voor dat we weggingen niet meer wakker geworden. Ook de getallen zien er prima uit. Er is alleen één medicijn gestopt, omdat men vermoedt dat hij daarvan spuugt.
Byke is nog 'steriel gegaan' en heeft hem een schone broek gegeven, maar zelfs daar sliep hij doorheen. Voor ouders niet echt 'dollen', dus hebben we hem maar laten slapen en zijn stilletjes weg gegaan.
(Niet veel variaties in de foto's, zo. Steeds maar weer eenzelfde slapend ventje... Maar iemand zei 'blijven knippen', dus dat doe ik dan maar braaf... :-)

Byke had hem liever laten poseren in een ander truitje, want dit is zo'n 'ziekenhuisvessie', maar de mooie schone waren op.
We hebben wel een nieuwe stoel gehad. Verstelbaar tot heel hoog en met armleuningen. Alleen niet uit te proberen als je alleen maar een slapend ventje hebt. Die ga je niet wakkermaken om een stoel uit te proberen.... Niettemin goed geregeld door de verpleging!
Andere stoel.


Hier nog de bijdragen in Boyen's boek van de zusters Lizette en Astrid.