15-12-2001 +37

Byke zoals ze de hele dag zou kunnen zitten.

 

Vandaag was het Byke's dag. Dat begon gelijk toen de postbode met een enorme doos voor de deur stond. Cadeautje van mijn oud-collega's (zie hieronder). Ze heeft ongeveer zes keer 'helemaal in de roos' geroepen, want ze was al op zoek naar zo'n ding. Vervolgens reden we naar Leiden, waar ze haar kleine ventje lekker vast kon houden. Hij was nog steeds niet helemaal de oude, want de glimlachjes kwamen maar moeizaam. Maar niettemin was het lekker tutten voor Mam, mede omdat Marloes voor een prachtige box heeft gezorgd EN voor een tuinstoel, waar Byke erg veel plezier aan beleeft. Helaas was op dat moment de batterij van de camera leeg (hij kan niet drie dagen zonder opladen, weet ik nu), dus moeten we het met een enigszins bewogen foto van die nieuwe situatie doen.

Byke verschoonde haar kind, maar raakte niet wijs uit het buisje van de sonde, die door een armsgat liep. Gelukkig snelde Els gauw te hulp.

 

De nieuwe situatie - enigzins bewogen - in beeld. Steeds meer een gewone huiskamer, niet?

 

Toen kwam Femke op bezoek en die had ook een prachtig cadeau meegenomen (eveneens hieronder te zien). We hadden 'm al in het klein, maar nu ook groot. Om half zes gingen we naar het ziekenhuisrestaurant, maar toen bleek dat dat gesloten was, besloten we om maar uit eten te gaan en hebben we gezellig met z'n drieen bij de Argentijn gezeten. Daarna zijn we weer teruggegaan en heeft Byke nog voor een schone broek gezorgd en heeft ze haar ventje nog even vastgehouden. (En wij koffie gedronken.) Dus ventje vasthouden, twee prachtige cadeau's, een tuinstoel en uit eten was genoeg om Byke haar dag helemaal te maken.


Cadeau gekregen van mijn oud-collega's. Een babygym. Wat een prachtig apparaat. In twee standen te gebruiken en alles kan bewegen en het maakt ook nog eens veel geluid. Geweldig bedankt, Olga, Frank, Rob, Lia, Lenny en René!

Winnie de Pooh De echte Winnie de Pooh. Als Boyen hem misschien niet mocht willen hebben, dan houden we hem zelf. ;-)
Nog bedankt, Fem!

 

Als je de leeftijd hebt van Boyen, dan beleef je veel voor het eerst. En soms krijg je dingen die je daaraan herinneren. Zoals dit cadeautje van Dorien. Mooi he?