17-11-2001 +9

Nog reden tot lachen. Great.

 

Marleen was net met hem bezig toen we kwamen en zij heeft Byke 'steriel' gezet, zodat Byke even kon spelen. Kwam goed uit, want hij werd net een klein beetje wakker. De lachjes zijn altijd geruststellend en met het 'kriebel-spelletje' kwamen ze genoeg.
Daarna viel hij al gauw in slaap. Hij slaapt veel en daarom hebben we hem maar met rust gelaten. Zijn 'cijfers' zijn nog steeds goed en geven hoop op een goede afloop; geen koorts of verhoging, bijvoorbeeld.

Toch nog even de gelegenheid grijpen om iedereen te bedanken, met name voor de e-mail en de kaartjes. Moet nog maar even zo; tijd en energie ontbreken om iedereen afzonderlijk te bedanken.

Sinterklaas heeft ook in het ziekenhuis zijn intrede gedaan, wat te zien is aan de vele tekeningen.

Paard met mijter. Huh?

Maandag krijgen we een nieuwe buurman, waarvoor de oude flow van voormalig buurmeisje Berber vandaag met perazijnzuur werd schoongemaakt. De dames die het deden waren verkleed als marsmannetjes (nee, ik was te laat met het fototoestel ;-( ) en voor de afvoer van die dampen was er een enorm apparaat aan de flow aangesloten.
Ding voor de afvoer van dampen.

Verder heb ik nog een foto gemaakt van Margot en Marleen (Byke noemde ze 'M & M') terwijl ze serieus met de spuiten van Boyen bezig zijn (helaas, dames, de foto waar jullie lachen is een beetje bewogen).
Margot bij Marleen in de leer.

En ik heb mijn groothoeklens erop geschroefd en (hieronder) een foto gemaakt van de kamer van de verpleging. (Let op, want het is een hele brede foto.)
Els bewoog en staat er daarom half twee keer op...