19-11-2001 +11

 

Geen nieuws, goed nieuws. Vandaag heb ik wel de kans gekregen om foto's te maken van het ventje in de speelflow, dus die zijn hieronder te bewonderen.
Iemand zei vandaag 'als je niet beter zou weten, dan zou je niet geloven dat hij zo'n heftige behandeling heeft ondergaan', en dat beschrijft Boyen's toestand aardig. Waar anderen doodziek zijn, rolt hij er fluitend doorheen. Nadat een verpleegster haar bezorgdheid had uitgesproken over zijn kleur (hij zag wat grauw, vond ze) heeft de zaalarts gelijk besloten om een monitor aan te sluiten. Maar daar was niks verontrustends op te zien. Ook zijn temperatuur blijft prima.

Het was vandaag wel druk op de zaal, zeker vergeleken met de stille afgelopen weken. Vandaag heeft Boyen een nieuwe buurman gekregen (van elf maanden oud) en zo'n eerste dag in een flow is geen pretje. 't Joch was ontroostbaar. Hopelijk gaat het morgen iets beter met hem.

Speelflow met....

...mmmm... wat ligt daar..?

Ah een ventje! :-)
Spelen en ...

....lekker vasthouden.


Hier nog de bijdrage in Boyen's boek van zuster Els en het gedichtje wat Boyen van Sint en Piet heeft gekregen. Er zat nog een cadeau bij, maar dat ligt ergens in de flow en heb ik niet lekker kunnen fotograferen...