20-9-2001

Ik ben bang dat het hier een beetje saai wordt. Gelukkig, zou ik bijna willen zeggen. Boyen's situatie is nog altijd stabiel. Hij heeft nog steeds geen koorts, en krijgt weer wat meer te eten. Nou ja eten.., door de sonde bedoel ik. Van 'gewoon' eten kan hij beter groeien dan van voeding via het infuus, dus is het beter om het hem op die manier aan te bieden. Byke heeft hem zelfs een beetje met een flesje kunnen geven, wat op zich al een winstpuntje is. Alleen heeft hij nog veel last van een schilferige huid, waarvoor hij vandaag een nieuwe zalf zou krijgen.

Met het openbaar vervoer ging het prima naar Leiden, maar Byke was vanavond toch nog erg moe toen ze thuiskwam. Ik vraag me af of ze dit gaat volhouden; zo die halve dagen werken. Zijzelf is daar ook niet van overtuigd, maar zal het nog een tijdje aankijken. Ergens is het werken ook wel goed, omdat het voor wat regelmaat en afleiding zorgt.

Ik heb gemerkt dat er naar ons toe wat voorzichtig met de telefoon wordt omgesprongen. Ik wilde even kwijt dat dat wat ons betreft niet nodig is. Jullie mogen altijd bellen. Ik heb alleen in de 'handleiding' geschreven dat je er rekening mee moet houden dat je soms de voicemail krijgt... Ik vrees dat dat niet verandert.