25-10-2001 -14

Vandaag was het tenminste een wat rustiger dagje dan gisteren. Toen Byke kwam stond de muziek hard en was het gezellig. Ook het ventje was weer meer de oude en Byke hield er meer voldoening aan over. Hij heeft vandaag bloed gehad, maar had nergens last van. Byke heeft besloten dat ze morgen het 'verhuizen' naar de OK niet nog eens mee gaat maken (Boyen krijgt morgen zijn nieuwe lijn). Het moeten toezien hoe zo'n klein ventje op de operatietafel wordt gelegd vergt toch wat veel van de emoties.
Nog meer verandering van plannen; men wil eerder met de medicatie beginnen. Niet op dag -9 zoals eerder gepland, maar al op -10, zodat er een 'rustdag' tussen de twee medicaties ontstaat (dag -6). Het nieuwe schema ziet er dan zo uit:

dag actie
-13Aanbrengen nieuwe lijn
-12-
-11-
-10Medicijn 1
-9Medicijn 1
-8Medicijn 1
-7Medicijn 1
-6'rustdag'
-5Medicijn 2
-4Medicijn 2
-3Medicijn 2
-2Medicijn 2
-1-
0Transplantatie
+1-

Op verzoek van Nathalie (zie gastenboek) hier in beeld uitleg over het 'steriel' gaan. Allemaal best lastig. 'Even snel' is er niet bij, onder meer omdat je altijd met z'n tween moet zijn. Huidcontact met Boyen is ook uit den boze en dat is ook niet leuk. En inderdaad, Byke heeft al meermaals nieuwe handschoenen nodig gehad, maar meer omdat het bij het aantrekken fout ging. Je moet ze over de manchetten van het schort trekken, en daarbij trek je ze nog wel eens stuk. Voor het op je kop krabben liggen er houtjes in de Flow, die je dan weg moet gooien.

En dan nog even iets over jullie reacties, die wij nog altijd zeer waarderen. Dagelijks krijgen we nog kaartjes, waarvan er n wel heel bijzonder is. Een kaartje uit het ziekenhuis Amstelveen, ondertekend door artsen en het complete verplegend personeel. Ze lezen af en toe mee. Bedankt! (Ook e-mail reacties BLIJVEN leuk hoor, ook al krijg je niet altijd antwoord...)


(PS. Hebben jullie gezien dat je dankzij mijn connecties nu ook op de tv kunt zien hoeveel dagen we nog aftellen? Bij MTV. :-)