25-9-2001

Geen nieuws, goed nieuws. Nog alles onder controle.. Boyen heeft vandaag een andere medicatie gekregen voor degene waar-ie zo van moest spugen. Intraveneus. Hopelijk blijft zijn melk er nu beter inzitten. Byke zei dat hij vanmiddag 'patat met mayonaise' had gehad, maar ik ben even kwijt wat ze daarmee bedoelde.. (vraag ik morgen na; het is nu al wat laat. Zal wel aangedikte voeding zijn, ofzo). Wat zijn omvang betreft niet (hij weegt nog steeds iets van 4,6 kg), maar wat zijn gedragingen betreft gaat hij steeds meer op een 'normaal' kind lijken. Bewegelijk en vrolijk. 'Lekker joch', zegt Byke.

Ik moet jullie weer eens bedanken voor de vele reacties die we nog steeds krijgen, in de vorm van e-mail, kaartjes en telefoon. Helemaal super was vandaag de prachtige bos bloemen, met op het kaartje 'Voor de moeder in de dip.' Byke zei; 'ik moest een traantje wegpinken.' Dan te bedenken dat de afzender Byke nog nooit heeft ontmoet... Helemaal in de roos, Henny!

Byke werkt overigens nog niet, en slaapt overdag veel (als ze thuiskomt uit Leiden), wat haar erg goed doet.

Ik moest overigens veel moeite doen voor dit stukkie; mijn ADSL internet-verbinding ligt er uit. Met kunst- en vliegwerk heb ik een alternatief in de lucht geholpen (ISDN via de RuG, voor de insiders), maar dat was veel werk en ik was vandaag al laat thuis... (het is nu 2:00u - eigenlijk dus al de 26e..)
Kortom, als je morgen hier niets ziet verschijnen, dan ben ik nog aan het stoeien met ADSL, en is er niks spannends te melden...