26-05-2002 - Grote stap - vasthouden

Als je vader een rammelaar aan 
de box vastmaakt, dan kun je keihard tegen de spijlen aan slaan.

 

De afgelopen week heeft Boyen een grote stap gezet richting weer helemaal zelf eten. De potjes verdwijnen steeds sneller en gretiger. Vanmiddag at hij zelfs in één keer een heel potje 'groentenhap' (190gr.) op, en dat is een absoluut record. Dat gaat dus hartstikke goed en dat is voor ouders (verzorgers - het geldt zeker ook voor oma/opa) erg leuk.

Verder bracht de week niet veel nieuws / spannends. De fysio hadden we weer op bezoek (lekker buiten in het gras) en we waren voor de tweewekelijkse controle in het AMC. Daar hebben we bijgepraat, maar Boyen is niet geprikt. Alleen plas en poep moeten we de volgende keer inleveren. Overigens ondergaat de poep met het beter gaan eten kwa consistentie ook een verandering; het wordt steeds harder (met als bijkomend voordeel voor fijngevoelige vaderneuzen, dat het minder stinkt).
We wachten wel nog steeds op de uitslag van het bloed dat alweer anderhalve week geleden in Leiden is afgenomen. Vrijdag was daarover nog niets bekend, we kregen het advies om woensdag as. maar weer te bellen.