26-9-2001

Yes! Weer een klein stapje op weg naar een gezonder ventje. Vandaag kon de zuurstof gedumpt! Dan ziet het mannetje er gelijk een stuk minder ziek uit; zo'n slang de hele dag onder je neus geplakt is toch maar niets. Verder weinig te melden, het gaat dus goed. De 'patat' van gisteren was inderdaad extra voeding die Boyen nu intraveneus krijgt.

Byke las net hier de pagina van gisteren en zei toen; 'ja het is echt een lekker jong', hoewel ze eraan toevoegde dat ze vandaag toch nog wel aan hem merkte dat hij ziek is. Hij raakt snel door zijn energie heen. (Tussen ons; volgens mij gaat het iets beter met haar. Ze was vandaag zowat de hele dag in Leiden en ze was er in ieder geval niet helemaal kapot van. Goed he?)

Overigens doet mijn internet-verbinding het weer. Wanneer je van de langzame naar de snelle versie van ADSL gaat, vertelt niemand je wanneer dat gebeurt en wat je dan moet doen om je weer aan te sluiten. Nou ja, niemand... Pas na vijf gesprekken met drie verschillende KPN-helpdesks en een half uur bellen weet je het...