27-11-2001 +19

 

Gelukkig was het ventje vandaag beter aanspreekbaar dan gisteren. Geen koorts en ook niet misselijk. Hij werd net een beetje huilend wakker toen we kwamen en Byke heeft toen een tijdje met hem getut totdat hij weer in slaap viel. Niet lang daarna kwamen twee dames van de fysiotherapie spelletjes met hem spelen en kijken hoe hij zich ontwikkeld. Dat gaat allemaal de goede kant op. Met name zijn nekspieren worden nu zichtbaar beter.

Twee fysiotherapeutes en een laptop. :-)

Daarna heeft hij een tijdje geslapen, totdat het weer tijd was voor de verzorging en de medicijnen. Byke mocht zelf de medicijnen toedienen, onder begeleiding van Wilma.

Ga op een fotootje staan voor uitleg, klik voor een groter formaat.

Wilma leest voor wat er in moet en Byke maakt klaar.Uit potjes en tubes wordt een cocktail klaargemaakt.Zo ziet het toedienen eruit zonder de flits te gebruiken....en zo met flits.
 

Gelukkig was hij vandaag wat minder ziek en we hopen intussen dat de kweken niets opleveren. (Iedere keer als zijn temperatuur boven de 38,5C stijgt, wordt er automatisch bloed afgenomen voor een kweek. Een dergelijke temperatuur kan een indicatie zijn van een bacterie die opspeelt. Een kweek geeft daar duidelijkheid over. Maar het resultaat van zo'n kweek duurt altijd even.)
En natuurlijk hopen we ook dat we morgen bevestigende geluiden horen over de celgroei...