27-12-2001 +49

Het hoeft niet meer, maar soms is de flow toch nog dicht en dan is het glas wel een mooi statief voor de camera.. Zie je dat zijn haar weer begint te groeien?

 

Alweer een stapje op weg naar de uitgang, vandaag. Vandaag is de voeding die hij nog via het infuus kreeg losgekoppeld. Dat betekent dat hij nu al zijn voeding via zijn sonde krijgt. Dat is een voorwaarde om mee naar huis te mogen. Nu moet nog eerst worden bekeken of hij inderdaad op deze manier voldoende binnenkrijgt, want die sondevoeding staat nog maar op 25 ml/uur en dat kan te weinig zijn.

Boyen zelf was helemaal 'superdepuper', zoals Byke dat noemt. Je hoefde je gezicht maar te laten zien en hij begon al te lachen. En volgens Els heeft hij vanmorgen zelfs zitten schateren.

 

En dan ben je natuurlijk moe en val je in slaap:

 

Afdelingsnieuws: de nieuwe buurvrouw is gearriveerd, een meisje van vier jaar oud, met leukemie. Het leek erop alsof ze snel gewend was aan haar nieuwe situatie.
En we hebben afscheid genomen van Marleen. Ze gaat eerst op vakantie en dan naar een andere afdeling. Jammer, want Marleen was erg lief. Bovendien heeft zij geholpen bij Boyen's transplantatie...

Hommage aan Marleen

Marleen...ten voeten uit... ;-)

 


Boyen's boek heeft een bijdrage gekregen van Ria.