28-07-2002 - Observeren

 

We zaten relatief lang bij de revalidatie-arts, en de uitkomst is een 'observatie-groep'. Het idee is dat er gedurende acht weken, een paar uur per week vanuit diverse disciplines naar het mannetje wordt gekeken, en dat er naar aanleiding van de conclusies die daar uit komen (wat kan-ie en wat kan-ie niet), eventueel specifieke behandelingen worden ingezet. Nou bestaat er een wachtlijst voor zo'n observatie, dus voordat we daarvoor aan de beurt zijn, zijn we weer een paar maanden verder.

Verder hebben we niks spannends te melden. We waren gisteren voor het eerst sinds de ziekenhuisperiode met het mannetje bij de femilie in Limburg, en dat was daarom speciaal, en het was ook gezellig. Boyen heeft zich tijdens de barbecue ook goed vermaakt en dat was een lust om te zien (zie hierboven). We hadden er op gegokt dat hij tijdens de thuisreis in de auto zou instorten, maar dat gebeurde niet, dus om 22:00u was hij nog wakker. Dientengevolge was zijn ritme een beetje ontregeld en heeft hij ons vannacht (net, dus - hij slaapt gelukkig inmiddels) wat wakker gehouden (en de hitte deed ook geen goed, denk ik).

Zoals beloofd hieronder een foto van de schommel-in-actie. Aan het deurkozijn in de woonkamer. Ik heb vooralsnog niet het idee dat hij al erg doorheeft wat er met hem gebeurt.

 In de aanbieding.