28-11-2001 +20

Handig zo'n flapoortje. Kun je mooi met een speld zijn speen aan vastmaken. (Nee hoor, grapje :-)

 

Nou, nou, krijgen we vandaag de bevestiging waar we zo op zitten te wachten? Hoe zit het met de celgroei? Wat zeggen de cijfers? 'De zaalarts komt zo'. Aha.
Als Byke terugkomt van twee minuten toilet krijgt ze te horen dat de zaalarts langs is geweest en gelijk weer wegmoest, maar 'het is 0,1'.
Huh? Wat is 0,1? Wat moeten we met dat getal? Waar is die arts?
Weg.
Wat later blijkt hij toch nog in de zusterpost te zitten schrijven. Nou? Hoe moeten we die 0,1 interpreteren? Nou, dat getal is moeilijk te interpreteren. Eigenlijk 'hadden we nog niks mogen zeggen, en....'. Het verhaal is iets langer, maar laat Byke achter met vraagtekens in haar ogen. Morgen maar eens andere bronnen proberen aan te boren, want we hebben waarschijnlijk te maken met een communicatiekloof.

Verder ging het vandaag wel redelijk met het ventje. Hij heeft wel gespuugd, en dat lijkt een soort van ochtendritueel te worden, want 's middags is het altijd goed. (Daarom wil Byke morgen wat vroeger gaan, om dat ook eens mee te maken.) Met al dat spugen krijgt hij echter te weinig calorieen binnen; een reden om zijn intraveneuze voeding iets op te schroeven.
Verder mankeerde hij niets; in ieder geval geen koorts. Byke vond hem wat pips, maar dat zou morgen anders kunnen zijn, want vanavond heeft hij bloed gekregen.