29-11-2001 +21

Byke in een karakteristieke positie. Met één arm in de 'speenterugduw'-stand. Ook wrijft ze met een knuffel over zijn voorhoofdje. Dat werkt.

 

Byke heeft een enorme last van stress. Celgroei moet je zien tussen dag +14 en +28 en daar zitten we vandaag precies tussenin. En een echte bevestiging is er nog niet. Zo blijkt na een ophelderend gesprek met de arts. De meting van gisteren moet helaas aldus worden geinterpreteerd. Dus loopt Byke bijna over van de stress. Ze heeft intussen besloten om daarom morgen maar eens een dagje niet naar Leiden te gaan (ze keek bij die mededeling opgelucht). Wil de uitslag van de meting van morgen niet echt weten (metingen vinden iedere maan-, woens- en vrijdag plaats). Is er bang voor.
(Compliment voor de verpleging, die hartstikke goed met haar weet om te gaan.)

 

Niet gezond, niet ziek, maar ook niet helemaal lekker en veel slapen. Dat beschrijft Boyen's toestand aardig. Zijn temperatuur piekt zo af en toe en intussen zijn de lachjes vaak 'uitverkocht'. Daarmee lijkt zijn toestand stabiel, maar zekerheid is er niet over (waar heb ik dat meer gehoord..? :-( ).

Links het cadeau van sinterklaas.

Wel kreeg Boyen weer een cadeau van de sint in zijn schoen, inclusief een gedicht.