29-9-2001

Ik heb een paar van jullie gisteren teleurgesteld door niets te schrijven, waarvoor mijn excuses. Er was nou eenmaal niet veel te melden (maar ik zal het niet meer doen). Vandaag maakt Jesse het mij gemakkelijk. Dit stuurde ze me net (dankjewel, Jes):

Hallo Ron,

Hier even een berichtje van mij daar ik aan mag nemen dat jij aan het werk bent.
Om 16.00 waren wij in het ziekenhuis bij Boyen wat zag hij er goed uit. Buiten die grote couveuze waar hij in ligt vond ik de kamer best gezellig.Het heeft weinig weg van een patienten kamer. Buiten de twee slaapcabines van Boyen en zijn kamergenootje lijkt het op een koffiekamer.
Na even wat koffie te hebben gedronken,heeft Boyen 1,5 uur met mij geknuffeld en konden er de nodige lachjes van af. Hij geeft absoluut geen zieke indruk en lag alles in zich op te nemen wat een kindje van 4,5 maand hoort te doen. Ook zijn leuke flapoortje rechts en zijn weinige blonde haartjes maakt hem tot een leuk mannetje.Toen ik de video opname zag van een kirrende,lachende en beweeglijke Boyen in de hangmat schoten de tranen me in de ogen wie had 3weken geleden zo'n tevreden ventje hier verwacht. Wel vind ik dat hij een andere gezichtsuitdrukking krijgt en wat meer spek op zijn billen heeft, wat de foto's op de site doen verouderen. Met andere woorden even updaten de site.
Na nog even een hapje te hebben gegeten zijn we weer afgereisd naar Limbabwe.

Na deze gezellige,emotionele en lekkere momenten ga ik iets aan mijn slaaptekort doen en me voorbereiden op de gezellige dag morgen.( mam wordt 60 jaar en dat moet gevierd worden).Jammer dat je er niet bij kunt zijn maar we komen binnenkort weer die kant op.
Al met al het was een geweldige dag .

Groetjes van tante Jesse


Ik moest er van Byke nog bijvertellen dat we de digitale camera hebben gekocht en dat ze die bij zich had en dat ze er een paar foto's mee heeft gemaakt. Ze zit nu nog met camera in Limburg, dus die foto's komen dan morgen.