In de aanbieding

Op deze pagina vind je dingen die bij ons in de weg, in de schuur of in de garage staan. Inderdaad; te koop en voor vrienden en bekenden geldt natuurlijk een speciale prijs.
Onderaan vind je een gedeelte met dingen waar we met alle fatsoen geen geld kunnen vragen. Je ziet erg veel lampen (ik kan zo een tweedehands lampenwinkeltje beginnen.. :-). Prijsvraag: hoeveel plafonnieres tel je? De winnaar wint een plafonniere naar keuze.
Als we er niemand een plezier mee kunnen doen gaat die hele onderste categorie naar de kringloop.

Tekentafel


Zo goed als nieuw; tekentafel met stalen onderstel (beige) en een houten blad. Het blad is in alle standen te verstellen; van horizontaal tot verticaal. Inclusief Zeiss tekenmachine (parallel, dus geen contra-gewicht - neemt weinig ruimte in beslag). Dankzij de computers is de markt voor tekentafels zo goed als ingestort, gaat dus weg voor weinig.


** - Gratis - **


Nah, ja, een aardigheidje is altijd leuk... (tip; snoep, gebak, bloemetje). Over het algemeen is het niet veel, maar je zult het maar nodig hebben... ('t is ook niet duur :-). Ga op de foto staan voor een beetje uitleg.

Hartstikke mooi vierpits gasstel. Voor starters of het buitenhuis?Vierpits gasstelZwarte bureaulamp. Beetje beschadigd, wel compleet (denk ik)Nachtlampje. We hebben er twee, maar de tweede mist het glazen kapje.Zelfgemaakte plantenzuil. Lichtgrijs, ongeveer 70 cm hoog.plafonnieretl-bak. TL's zitten er nog in (of ze het ook doen weet ik niet)achterkant van de tl-bakBruine tl-bak voor boven een bureauBruine tl-bak voor boven een bureauDit geloof je niet; een krik voor de auto die werkt op uitlaatgas. Supersimpel. Onder de auto kwakken en aan de uitlaat hangen.dubbele spot. Wit.schilderijlampjeplafonniereplafonniereWandlampje. We hebben er twee en ze zijn als nieuw.Driedubbele spot. Donkerbruin. Dik onder het stof.plafonnierediameterHet was een schemerlampje. Het kapje is kapot.ongeveer de groottePlafonniereplafonniere - diameterplafonniereplafonniereplafonniere - diameterdonkerbruine spotWow! Uniek wandlampje. Retro / postmodern.. :-)plafonniere. Hiervan hebben we er tweeplafonniere - diameterplafonniereplafonniere - diameterSpot. Hij ziet er op de foto wat voordeliger uit dan hij werkelijk is (beetje gevlekt - poetsen?)Prachtige, degelijke houten closetrolhouder. Inclusief halve rol. ;-) Je kunt zo beginnen met afvegen... :-)