Gastenboek

Dit is het mooiste gastenboek ter wereld!
Wanneer je ook wilt bijdragen, stuur dan een e-mail naar ron.onrust-at-ngn-punt-nl, onder vermelding van 'gastenboek', en ik publiceer je bijdrage hier.

Gastenboek tot en met week 36
Gastenboek week 37
Gastenboek week 38
Gastenboek week 39
Gastenboek week 40
Gastenboek week 41
Gastenboek week 42
Gastenboek week 43
Gastenboek week 44
Gastenboek week 45
Gastenboek week 46
Gastenboek week 47
Gastenboek week 48
Gastenboek week 49
Gastenboek week 50
Gastenboek week 51
Gastenboek week 52
Gastenboek week 1
Hierna waren we thuis

Gastenboek week 2


Byke en Ron Geef die kleine filmster een knuffel van me.Dank voor de mooie aftiteling. Groetjes Els <flow>


Hallo manneke, nog even een laatste briefie van (zuster) Astrid van de flow, je weet wel, in Leiden.

Ben je zomaar naar huis, zonder dat ik gedag heb kunnen zeggen! Geweldig man! Wat een feest! Het jaar had niet mooier kunnen beginnen!! Ik ben echt ontzettend blij voor jou. Natuurlijk ook voor papa en mama, maar die kennen me niet zo goed als dat jij me kent omdat ik er vaak 's nachts was en ik ze dus gelukkig niet vaak zag. Begrijp me goed, niet om hun persoonlijk maar het is meestal geen goed teken als papa's en mama's 's nachts moeten komen, weet je. Ik wil je dus in ieder geval ontzettend veel plezier en gezondheid toewensen met veel lieve mensen om je heen zoals je papa en mama. Geniet van alle nieuwe en mooie dingen die je mee gaat maken en trek je niet altijd wat aan van de grote mensen, die weten soms niet beter moet je maar denken!

Nou mannenke, dat was het dan, doe heel veel groetjes aan papa en mama van mij en bedank ze voor het lieve kadootje!

Doej!
afz. Astrid

Hadden deze reacties nou onder het hoofdstuk 'van de verpleging' gemoeten? ;-)


Gastenboek week 3


Hallo Bijke en Ron En natuurlijk lieve Boyen!!!!

Toch even een klein berichtje van mij. Ik ben hartstikke blij voor jullie dat jullie lekker thuis zijn met z'n drietjes!!!
Heel veel geluk samen!!! En een dikke knuffel voor Boyen!!
Groetjes van Marleen.


Hoi Ron & Byke,

Blij dat alles goed gaat. Lekker zo thuis. Toch voorlopig de drukte van het poli bezoek en controles etc. Wij mogen nu om de maand naar Leiden voor poli bezoek. In ieder geval super dat het zo goed gaat met Boyen. Met jullie ook alles goed? Hier gaat alles zijn gangetje en met Berber gaat het ook goed. Ze is haar broers de baas en raast door de kamer alsof er nooit wat is gebeurt. Haar haar begint ook lekker te groeien dus al met al prima dus. Jongens lekker genieten.

Groetjes Paul & Boukje


Lieve Boyen, Byke en Ron,

Zomaar mijn eerste dag op een nieuwe afdeling en ik wordt verrast met een kado!! Hartstikke bedankt!!!
Ik hoop dat het thuis allemaal goed gaat! Nogmaals heel veel geluk met z'n drietjes enne... bij elk kopje koffie zal ik aan jullie denken hihi.
Veel groetjes Marleen


Gastenboek week 4


Hallo alledrie,

Nog steeds kijken we mee hoor. Goed te horen dat het met Boyen nog steeds vooruit gaat, dat hij nog steeds lekker vrolijk is en dat hij begint te " praten" .
Lastig dat jullie in een " sociaal isolement" zitten. Betekent dit dat je werkelijk niemand thuis mag ontvangen? Of kunnen bijvoorbeeld opa's en oma's wel even langswippen als Boyen op bed ligt ofzo. Is er zicht op hoelang dit gaat duren, want het lijkt mij niet makkelijk. Gezellig boodschappen doen, één de winkel binnenrennen en er als een idioot weer uit komen razen als de ander met Boyen in de vrieskou buiten staat te wachten lijkt me inderdaad geen ideale situatie.
Leuk al die reacties van het verplegend personeel uit Leiden in het gastenboek. Het blijkt dat zo'n mannetje toch niet in je kouwe kleren gaat zitten. (Zeg ik dat goed?)
Nou voorlopig tot mails en sterkte thuis.

Eloy, Nathalie en Max.


Hoi Byke, Ron en Boyen!

Kijk ik op jullie site in het gastenboek, staan daar allemaal collega's! Nou kan ik natuurlijk niet achterblijven! Ik zag de laatste foto's (van de 19de) en daar moet ik even op reageren. Wat ziet'ie er goed uit!! En die haartjes, stoer! Hartstikke leuk dat het zo goed gaat. Jammer voor jou Byke, dat je nog niet kunt werken. En Ron, 'gewoon geduld' hebben, maar daar hadden we het al eens meer over geloof ik... Jammer, maar ik mis jullie morgen als jullie voor dagopname komen, misschien de volgende keer. Geniet ervan met zijn drietjes thuis, dank voor de prachtige aftiteling (Joost vond me net een filmster...!) en het kado,

dikke knuffel voor Boyen,

Marloes


hallo Allemaal,

Wat fijn dat het allemaal de goede kant op gaat, ik kan me voorstellen dat jullie hem nu vooruit kijken, het is ook niet niks, jullie gaan nu langzaam alles een beetje verwerken wat jullie al die tijd hebben meegemaakt, mij viel het in het begin ook heel zwaar toen ik stopte met werken, Jeroen was toen 8 maanden, ik heb wel een half jaar moeten wennen aan die nieuwe situatie, en nu tel ik ook weer af om te gaan werken, toch ben ik heel blij dat ik deze keuze heb gemaakt. Ik hoop dat boyen snel wat afwer krijgt. dat jullie weer eens wat andere mensen zien, geniet maar van hem. groet j5