30-8-2001

Ondanks het feit dat Byke vanavond in het AMC is geweest (met het openbaar vervoer mijl op zeven - de terugreis deed ze langer dan een uur over), hebben we geen nieuws. Byke heeft Boyen even vastgehouden (yup, het 'kletsen en tutten'-deel).

Daarom maar even wat aandacht voor wat anders; het klinkt wat cliche-matig, maar ik moet toch beginnen met jullie allemaal te bedanken. Alle e-mail en de kaarten zijn voor ons erg belangrijk. Gisteren ontvingen we 22 e-mail berichten en vandaag zaten er vijf kaarten in de post. Geweldig! Dat blijft goed doen. De 138 pageviews van gisteren hebben er zelfs voor gezorgd dat de website op de 16e plaats van de top-1000 van Nedstat terecht is gekomen..
Op aandringen van Byke ben ik wat gemakkelijker geworden met reacties in het gastenboek te plaatsen. Ik stond eerst op het standpunt dat je ook in staat moest zijn om mij een persoonlijk bericht te sturen zonder dat dat gelijk werd gepubliceerd, maar ik kan natuurlijk ook zelf een inschatting maken wat wel en niet voor publicatie in aanmerking komt. Byke leest het gastenboek op haar werk, dus hoeft ze nu zo weinig mogelijk te missen (wanneer je je reactie er per sť niet in wilt hebben, laat het dan weten, dan haal ik die er gelijk uit).

Dan nog even iets over het donorschap; ik krijg nog steeds vragen of het geen zin heeft om je daarvoor aan te melden. Het antwoord is en blijft nee. De typering van beenmerg kent 10.000-den varianten en wanneer ik onder vrienden en kennissen de juiste zou moeten zoeken, zou ik statistisch gezien dus pas bij nummer 10.000 een kans maken.

Tot slot wil ik je opmerkzaam maken op een paar foto's van Boyen die ik op een aparte pagina heb gezet. Ik stond er niet bij stil, maar de verpleging heeft 'm natuurlijk nooit gezond gezien en zo hebben we toch mooi voor ogen waar we met z'n allen naar toe moeten werken (overigens hangen er nu wel een paar gewone foto's boven z'n bed). Ik zal kijken of ik er later nog een paar bij kan zetten.