Foto's

(Klik op het fotootje voor een groter formaat.)

Boyen in bedje. Zootje haar he? Boyen met tante Jesse Thumbs up! Belangrijke attributen; knuffel, en vooral; speen. Hé beer, heb jij echt de halve bank nodig? Close Harmony; Aaaahhh..

Met Ans kun je zingen, maar ook een goed gesprek hebben!Boyen, Byke, Maxime en Thuur.Boyen met oom, neef en nicht.Grote neef Thuur is vier.Op de knie bij ome Peter.
Joost, de maker van de enige digitale foto's van Boyen, kon niet slapen en heeft elders op het internet een fotoboekje samengesteld. Joost, bedankt!

Bekijk ook de kiekjes die ik op 21 september met mijn webcam heb gemaakt.

foto's uit de LUMC-periode

30-9-2001
De ingang van het ziekenhuis Lekker in mijn hangmatje Mijn hangmatje Mijn kast. Ze noemen het een flow Bij Jesse op schoot

Knuffel, knuffel, knuffelDa's noges wat, zo lang bij Jesse op schoot
Op 1 oktober heb ik foto's van de gang van zaken in de Flow gemaakt.
Op de pagina van 4 oktober vind je ook nog vier foto's, onder meer van een zeer vrolijk ventje...

09-10-2001 Lekker slapend ventjeKnul zonder sonde in de stoelOns jochByke heeft vandaag een cadeautje gehad...
12-10-2001 Links de 'speelflow', daarachter Boyen's huidige tent, met de familie ervoorBerberBerber, mamma Boukje en zuster AnnekeIn de box. Lachen, joh..
14-10-2001 Thuur is bij Boyen op bezoekThuur kijkt met oma naar Boyen. Wel achter plastic.Thuur is ook aangekleedEn dan weer naar huis (of een ijsje bij McDonalds? :-)
16-10-2001 Boyen bij mam op schootAlledrie bijelkaar. Twee vermomd, nog te herkennen aan haardracht en bril... ;-)Er valt nog steeds iets te lachenHihi, kietelen is leuk...
Op de pagina van 18 oktober vind je een beeldverhaal van die dag.

Hier een reportage over hoe het werkt om 'steriel' te gaan.
06-11-2001 Lekker in slaapFamilie op bezoekIn een diepe slaap..
Dag nul was wel spannend. Hier de foto's van die dag.

Ook op dag '+2' (10 november) kun je nog een paar foto's vinden. Vanaf deze datum bevatten vrijwel alle pagina's van dagen in het fotoboek foto's, dus zijn die hier niet meer vermeld.