30-9-2001

Vandaag een vreemde dag. Byke was in Limburg geweest en had er, toen ze om 15:30u thuis kwam, een rit opzitten van twee uur, dus had geen energie meer voor de reis naar Leiden. De eerste dag dat ze niet bij Boyen is geweest, en ze miste hem erg. Maar gisteren was het heel leuk geweest, en ook vandaag, Oma's 60e verjaardag, was geslaagd. Byke heeft met de camera een paar foto's gemaakt (ik dacht dat ze er meer zou maken - 't kost tenslotte niks..) en zelfs een video-fragmentje. Ze wilde perse dat ik dat fragmentje op de site zou zetten, maar het is 8,8 MB, dus ik denk dat er maar weinigen zullen zijn die dat bekijken (nog afgezien van het feit dat ik dan zo'n beetje bij xs4all moet gaan bijbetalen).
Byke heeft wel met het ziekenhuis gebeld, en het ging allemaal prima met het ventje. Morgen gaan we er weer heen en wordt het spannend, omdat we dan weer een voortgangsgesprek met de arts hebben.

Voor wat betreft de foto's heb ik bij mezelf gemerkt dat ik op een glijdende schaal zit. Eerst wilde ik niet van die 'zieke' foto's, totdat ik vond dat het naar het ventje zelf wel sympathiek was om later nog wat te kunnen laten zien. En nu merk ik dat zijn toestand ook steeds acceptabeler wordt; het wordt steeds meer 'gewoon', hoe hij er bij ligt en er uitziet. Hoewel dat voor anderen (heb ik gemerkt) toch nog wel schokkend kan zijn. Maar goed, ik ben zelf klaarblijkelijk over een drempeltje heen voor wat betreft de foto's, dus hier (onderaan) komen er weer een paar. Byke gemaakt (dus... nah, ik zeg maar niks... ;-). Ik zal er zelf ook nog wel eens een paar maken.